Vitzulucu-Vitzulucu, anuntat presedinte la U pe site-ul fanului Gelu Radu, nu si pe pagina oficiala de Facebook a Universitatii, si doar la presiunea lui Alexa. Amatorismul de la U continua

Stirile tari despre U Cluj doar de la Alexa le aflati, v-am mai zis. Ati incercat unii dintre voi, aia mai papagali, sa imi ziceti ca sunt mincinos cand v-am zis de plecarea batranelului senil de Costel Raduta, iata ca, DIN NOU, am avut dreptate.

Aseara, doar ca sa ma distrez, pe la noua fara ceva, am publicat pe facebook-ul meu un mesaj: ca Vicentiu Veres va fi noul presedinte de la U.

 

Stresati ca le dejoc surpriza, Dan Lazar si Comsin Irimies, i-au comandat lui Gelu Radu, proprietarul site-ului ucluj.ro si amic al lui Vicentiu Veres, sa scrie repede "exclusivitatea". La 40 de minute de la anuntul meu, Gelu Radu s-a conformat.

Repide repide, Danut Lazar, prorectorul Universitatii si adevaratul boss al lui U Cluj, a share-uit "vestea":

 

Amatorismul de la U Cluj continua. Azi, e deja amiaza, si pe pagina oficiala a U Cluj domnul Vitzulucu Vitzulucu inca nu a fost anuntat.

 

Dar amatorism inseamna chiar numirea lui Vicentiu Veres, zis si Vitzulucu Vitzulucu, ca om de paie si presedinte al U Cluj. E amatorism si prostie sa pui un fan al Universitatii in fruntea lui U Cluj, caci daca ajung fanii sa conduca, inseamna ca se duce dracu' orice idee de management profesionist. Vitzulucu Vitzulucu nu are nicio treaba cu managementul, nu e in stare sa isi managerieze viata, daramite un club de fotbal. Dar despre asta vom mai vorbi, fiti pe pace. La U, eu cred mereu ca nu se poate mai rau. Dar viata isi bate joc de noi si imi arata ca se poate.

Adauga comentariu