Viteza excesivă a mai făcut o victimă vineri seara în zona localității Tureni

Vineri seara, în jurul orei 19.50, în zona localității Tureni a avut loc un grav eveniment rutier între 2 autoturisme, unul dintre șoferi decedând.

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 36 de ani, din Tureni, care se deplasa din direcția Turda spre Cluj-Napoca, la intrarea în localitatea Tureni ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum local, intrând în coliziune cu un autoturism condus din direcția Cluj-Napoca spre Turda, de un bărbat de 36 de ani, din Apahida. Conform IPJ, șoferul din Apahida rula cu o viteză mult peste limita admisă. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului, cei doi conducători auto au fost răniți, bărbatul din Apahida fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate, față de celălalt conducător fiind aplicate manevre de resuscitare. Din nefericire, în cursul aceleiași seri, a fost declarat decesul conducătorului auto de 36 de ani, din Tureni.

Adauga comentariu