Violul care îngrozește o întreagă comună din județul Cluj. Victima, fiica minoră a agresorului, a fost predată în grija unchiului, în curtea căruia lucrează violatorul

Vinerea trecută s-a aflat că în comuna Mărgău există un violator de cea mai joasă speță. Gabriel Șchiop și-ar fi violat propria fiică, o minoră de doar 15 ani timp de mai multe luni. Iar pentru că eficiența polițiștilor care lucrează în acest caz e deplorabilă, în trei zile de la momentul în care adevărul a ieșit la iveală, violatorul este în libertate, iar tânăra a fost plasată de către DGASPC în grija unchiului ei, fratele tatălui care o viola, afaceristul Cristi Șchiop, în curtea căruia lucrează agresorul. 

Cum este posibil așa ceva? 

Cristi Șchiop are o firmă care se ocupă de exploatarea lemnului, iar fratele său, care e și vecin cu el, lucrează la firma acestuia. În momentul în care s-a aflat că Șchiop își violează fiica, minora a fost audiată, aceasta povestindu-le anchetatorilor cu lux de amânunte calvarul prin care trece atunci când propriul tată consumă alcool și are ”chef” de ea. Anchetatorii susțin că au luat act de faptul că minora a fost violată în mai multe rânduri încă din luna martie a acestui an. 

De trei zile se fac audieri și Gabriel Șchiop este ÎNCĂ în libertate!!!

Despre violurile repetate ale lui Șchiop s-a aflat abia după ce fata a fugit de acasă, mama ei raportând dispariția la POLIȚIE. Gabriel Șchiop, cel care trebuia să îi ofere singurață în realitate o forța, o bătea și o amenința! 

„La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 12.15 Poliția orașului Huedin a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră a plecat în mod voluntar de la domiciliul său. La scurt timp de la sesizare, minora a fost identificată. Cu ocazia verificărilor efectuate, la aceeași dată, polițiștii au stabilit faptul că în perioada martie 2021 – prezent, tatăl acesteia, un bărbat în vârstă de 37 de ani, prin constrângere, ar fi forțat-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și act sexual cu un minor,cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin. Totodată, în vederea ocrotirii drepturilor minorei, aceasta a fost plasată în regim de urgență într-un centru al DGASPC Cluj”, arată cei de la IPJ Cluj. 

Ce a urmat după în aceste zile vă spunem noi, cu confirmarea de la DGASPC Cluj, care nu vede nicio problemă în faptul că minora violată a fost plasată în vecini, la unchiul ei. 

Tânăra a „fost plasată în regim de urgență în familia extinsă (n.red. în grija unchiului Cristi Șchiop)”, după ce a fost audiată.

Asistenții sociali motivează decizia absurdă prin faptul că s-a ținut cont de decizia minorei și de posibilitățile financiare ale unchiului ei, inclusiv promisiunea că aceasta a fi consililiată de un psiholog particular. DGASPC Cluj susține, în răspunsul transmis către Ziar de Cluj, că monitorizează cazul și vor efectua o evaluare psihologică cu ajutorul experților din dotare. 

Adauga comentariu