Vino la Green Party, pe acoperisul Iulius Mall Cluj, sa sprijini proiectul Scena Verde

Toti iubitorii de muzica si sustinatori ai proiectului „Scena Verde” sunt invitati la o petrecere inedita, pe acoperisul Iulius Mall Cluj. Green Party on the Roof este o noua etapa in materializarea demersului cultural, care presupune realizarea primului teatru plutitor in aer liber din Cluj-Napoca.

Joi, 21 mai 2015, de la ora 17.00, clujenii si nu numai vor putea participa la un eveniment muzical pentru toate vârstele si preferintele si, in acelasi timp, vor putea contribui la sprijinirea proiectului „Scena Verde”. Green Party on the Roof este organizata de Societatea Culturala Filarmonia, care, in parteneriat cu Asociatia Studentilor Arhitecti Cluj, a initiat demersul privind construirea primului teatru in aer liber din Cluj-Napoca, un pavilion pus pe o scena realizata din PET-uri, care va pluti pe Lacul Gheorgheni. Evenimentul se va desfasura pe acoperisul Iulius Mall Cluj, fiind o modalitate aparte de sustinere si promovare a „Scenei Verzi”, având ca scop strângerea de fonduri pentru concretizarea acesteia.

Artistii care vor incânta publicul au un repertoriu variat, participând in mod voluntar la sprijinirea proiectului. Printre invitati se numara: Tibi Codorean, Dragos Stan, MC Dany, Punct ROM, 3 o’clock, Kate&the Band, Royal Avenue, Ad Libitum Voices, Axenia, Silvia si Mircea Baritchi-Gradea, Paul Adrian (DigitaLove), BeatJunkz (La Résistance), DJ Klaus EB (Grafformers) si Sebha. Toti cei care vor sa sustina proiectul „Scena Verde” vor putea participa la Green Party on the Roof pe baza unei donatii in valoare de 10 lei, fondurile strânse fiind utilizate pentru constructia teatrului plutitor.
in plus, cei care mai vor sa contribuie cu PET-uri pentru „Scena Verde” mai au la dispozitie un singur centru de colectare, amplasat in fata Iulius Mall Cluj.

Adauga comentariu