Vincențiu Știr, taranetele cu retard comunicational de la ALDE Dej, a intrat in vizorul procurorilor DIICOT Bihor! Si-a vandut firmele pline de datorii unui angajat, pute a evaziune fiscala!

Vilcentiu Stir este un "om de afaceri" din Dej, arivist politic, pus de ratangiii de la ALDE DE DOUA ORI secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social și ulterior la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (sic!).

Din acea postura, Vircentiu a reusit sa faca Clujul de un maxim cacat prin prestatia slaba, dar mai ales prin retardul comunicational pe care il are cand vorbeste.

Nivelul lui de exprimare e sub cel al unui baiat de la profesionala. A, stati, pai asta a terminat profesionala. Asa se explica. Ia uitati cum vorbeste impostorul asta:

 

Vigcentiu e un taran sportiv care a reusit prin noroc si multe minciuni sa parvina in societate. Cand zicem minciuni, inclusiv studiile sale sunt o minciuna. Pe facebook, Viscentiu zice ca a facut UTCN.

Hotnews zice altceva:

"Stir si-a modificat si CV-ul, in care scrie că ar fi terminat „facultate” în cadrul UTCN, și că ar avea diplomă de inginer electromecanic. În realitate, este vorba despre un Colegiu tehnic care a funcționat în perioada 1992 – 2007 și care avea statut de școala preuniversitară, în care se urma o specializare timp de 3 ani. Pe diploma lui Știr scrie „Inginer de Colegiu” – potrivit reprezentanților Universității Cluj Napoca – ceea ce nu echivalează în nici un caz cu diploma unui absolvent al Facultății de Electromecanică. Știr a absolvit o scoală profesională în 1994, la Aiud. Și-a echivalat studiile la un liceu industrial din Dej, în 1997. Apoi s-a înscris la acest Colegiu din cadrul UTCN".

Dar asta nu e totul. Acum cateva luni, presa nationala si locala scria despre felul in care acest Bula cu discurs debil a reusit sa "vanda" unui angajat pe circa 230 000 de euro firmele sale aflate in datorii de milioane. 

Manevra e nu numai o mica evaziune fiscala, dar seamana si a Grup Infractional Organizat. Caci angajatul care a cumparat "de buna voie" firmele bolnave financiar ale lui Stir e Strula asta:

Il vedeti pe asta sa aiba 250 000 de euro? E vrajeala. Balacz Ferencz nu poate justifica de unde a avut suma asta. 

Premeditarea falimentului pus la cale de fostul secretar de stat se poate observa din data de pe ședința prin care iese din firmă și data în care s-a înregistrat cererea de insolvență.

În 11 aprilie 2019 se decide cesionarea părților sociale către Balazs Ferencz și mutarea sediului în Oradea, cu toate că pe 8 aprilie 2019 Tribunalul Bihor deja înregistra cererea de intrare în insolvență.

Ei bine, cotcariile lui Vibcentiu Stir si articolele din presa nu au ramas fara ecou. Avand firma mutata la Oradea, Stir, angajatul si Flavia Stir au intrat, spun sursele noastre, in vizorul unui tanar procuror de la DIICOT Bihor care s-a apucat de lins putin la aceasta speta, altfel foarte usoara, caci evaziunea fiscala, premeditarea si grupul infractional organizat pot fi usor demonstrate.

Si, de data asta, Stir nu va mai putea plati articole in presa ca ii face Itu dosare ca sa se victimizeze.

 

Adauga comentariu