Vincentiu Stir are probleme mari cu vestiarul FC Somes Dej unde mocneste un conflict grav intre gruparea dejenilor si bistritenilor

Pe langa problemele penale pe care fostul secretar de stat ALDE Vincentiu Stir le are cu modul evazionist in care si-a bagat in faliment firmele, vanzandu-i ginerelui firmele cu datorii pentru ca mai apoi acesta sa ceara falimentul, Vincentiu Stir, patronul echipei FC Somes Dej, are si probleme mari in vestiar. Acolo unde mocneste un conflict imens intre doua grupari de jucatori: dejenii si bistritenii. Problema nasoala e ca fotbalistii nascuti in Dej au aflat ca cei din clanul bistritenilor sunt mai bine platiti decat ei si ca, in particular, Stir ii face "fraieri" si "legume" pe dejeni, considerand ca acestia nu se ridica la un novel fotbalistic adecvat. Mai mult, Stir si-a facut o obisnuinta din a-i stimula pe bistriteni cu sume suplimentare de bani date pe "neve", fara ca restul sa primeasca si ei rasplata baneasca egala pentru meciurile de succes.

Insa poate cel mai nasol este faptul ca Stir si-a pierdut si increderea in antrenorul Bolba pe care il face "alcoolist" si pentru care cauta cu multa insistenta inlocuitor. Bolba nu a pierdut anul trecut pentru ca a fost antrenor slab, ci pentru ca Stir a facut nasoale pe la spatele lui.

Vincentiule, problema nu e la bietii jucatori din Dej, ci la un tractorist ca tine, caci ai ADN-ul ratarii in tine. Daca iti demolezi stafful cu barfe si injectii subterane, nu ai cum sa ai oameni fideli alaturi.

Poti, ca patron de echipa, sa cumperi meciuri cu 20 000 de lei ca anul trecut, dar asta nu te va salva, in general, de la esec, caci inseland sportul, te inseli pe tine.

Adauga comentariu