Viitorul consilier local, Razvan Dragos, semnaleaza proasta functionare a sistemului de plata prin SMS pentru transportul in comun

Sistemul de plata prin SMS pentru transportul in comun gaureste buzunarele clujenilor. Cu toate ca acestia trimit mesajele prin care solicita biletul prin SMS, confirmarea biletului intarzie sa apara sau nu le mai intra deloc. Astfel, dincolo de faptul ca doamnele de la ghiseele de bilete sunt mai mereu plecate, ca aparatele de ticketing nu functioneaza sau cardurile de transport nu pot fi validate in orice autobuz, mai nou, nici macar varianta cea mai facila, aceea de a achizitiona un bilet prin SMS nu mai este functionala. Viitorul consilier local din partea Partidului Miscarea Liberala, Razvan Dragos, s-a confruntat ieri cu o situatie similara in ceea ce priveste cumpararea biletului prin SMS, situatie pe care o relateaza pe pagina sa de Facebook. 

Autorul blogului tvdece.ro si, totodata, viitorul consilier local al Partidului Miscarea Liberala, Razvan Dragos remarca proasta functionare a sistemului CTP de cumparare a unui bilet prin SMS.
Redam mai jos patania relatata de acesta pe pagina sa de Facebook:

"Cat de bine functioneaza sistemul de plata prin SMS pentru transportul in comun de la Cluj
Urc ieri intr-un autobuz, dau SMS si nu primesc confirmare. Ma gandesc ca poate merge mai greu si tot vine in cateva minute. Confirmarea nu a mai venit deloc, dupa cum se poate vedea in pozele de mai jos, ultima fiind de pe 3 decembrie.

Daca era control, ma ardeau. Din pacate, Alex nu a fost asa norocos ca mine", scrie acesta.

De asemenea, Razvan Dragos face trimitere si la un articol de luna trecuta al publicatiei realitatea.net, conform caruia un clujean a fost taxat cu 120 de euro pentru o calatorie cu autobuzul. In cazul lui lucrurile s-au intamplat exact invers: a dat SMS pentru un bilet pentru un drum din Grigorescu pana in Marasti si a primit, in schimb, sute de mesaje de confirmare a platii, astfel incat, suma totala cheltuita pentru o calatorie a fost de 120 de euro.

Se pare, insa, ca daca nu vin zeci de mesaje de confirmare, nu vine nici macar unul. Lucru care ii costa pe clujenii care au ghinionul de a fi intrebati de bilete la urcarea controlorilor. Administratia locala inchide ochii la aceasta situatie, iar cetatenilor li se pun bete in roate in continuare. Exact in aceasta dimineata, clujeanul Alex Ursa a primit amenda tocmai din cauza faptului ca nu a primit mesajul de confirmare.

"Cumparati bilete cu sms... ca sa luati amenda ca mine ca nu a venit confirmarea", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Un altul i-a sugerat in replica sa arate controlorilor ca mesajul a fost trimis si ca isi gaseste justificarea la casuta cu mesajele trimise. In ciuda dovezilor, controlorii se arata indiferenti, daca nu e mesajul de confirmare, solutia este amenda.

Adauga comentariu