VIDEOREPORTAJ. Protest al angajaților Silcotub. Sindicaliștii acuză: "Emil Boc ne-a transformat în sclavi"

Aproximativ 500 de angajați ai Tenaris Silcotub au protestat astăzi împotriva conducerii multinaționalei. Salariații au venit însoțiți de familie și copii și au scandat zeci de minute împotriva multinaționalei. Protestatarii sunt nemulțumiți de faptul că majorarea salariului este condiționată de creșterea programului de muncă.

Pe lângă mesajele adresate către conducerea fabricii, protestatarii le-au urat "de bine" și parlamentarilor. Sindicaliștii susțin că parlamentarii din județ nu își îndreaptă privirea spre ei.

La protestul de astăzi din centrul Zalăului, în semn de solidaritate, s-au aflat și liderii de sindicat de la Michelin și de la Primăria Zalău. Laurențiu Ghiuruțan, președintele sindicatului angajaților din Primăria Zalău susține că Emil Boc este vinovat pentru situația aceasta, deoarece pe vremea guvernării PDL, Boc a modificat Legea Dialogului Social, iar angajații de la Tenaris Silcotub au devenit "sclavi ai multinaționalelor".

Sindicaliștii anunță deja și alte proteste.

Comentarii

Harceatarcea

05.08.2018 18:12

Ce treabă are șefu' cu țevile? El este duar un geniu administrativ de metrou virtual.Face untoldu mereu si e tot mai bine așa.Muie sindicatelor de câcat. 

Adauga comentariu