VIDEOREPORTAJ Am fost la conferința de presă a noului PRM Cluj și i-am întrebat ce cred despre unguri, romi, homosexuali și DNA

PRM Cluj s-a relansat și vrea să fie un partid politic “total diferit” față de cum era în perioda când Funar era la cârma organizației și a orașului Am fost și noi la conferința de presă organizată în sediul abia recuperat de la fostul primar. După o oră în care am auzit toată povestea recuperării cheii sediului, când ceilalți jurnaliști au plecat, i-am întrebat pe noii lideri ai PRM Cluj ce cred despre lucrurile care contează cu adevărat: minoritatea maghiară din Cluj, romii din oraș, familia tradițională și drepturile homosexualilor, dar și despre justiție și viitorul României.

 

 

Contează ce spun 3 pensionari într-un birou cu ceasuri de perete din anii '90 și tablouri cu Vlad Țepeș? Poate că nu. Deocamdată. Dar ar fi bine să ne amintim că, nu demult, fostul lider PRM Vadim Tudor era la un pas de a conduce România “cu mitraliera”. La 18 ani de la acel moment, partidele populiste de extremă-dreapta sunt din nou pe val în Europa, iar România de astăzi, mai divizată ca niciodată, nu duce lipsă de adepți ai discursului celor trei indivizi din imaginile de mai jos.

 

 

Comentarii

Prostălăii PRM

19.07.2018 01:11

Ăștia încă gândesc cu curul. Iar prozeliții acestor boșorogi sunt mai idioți decât permite legea.

Syn

19.07.2018 09:35

Multumiri ZIar de Cluj,A fost foarte comic reportajul, dar si foarte trist in acelasi timp.

col.(r) Mănuș G...

31.07.2018 08:10

Am urmărit emisiunea pe NCN în legătură cu PRM Cluj. Abia azi 31.07.2018 am reușit să o văd. Eu sunt persoana care nu am vrut să dau cheile lui Brudașcu Dan de la sediul PRM. Acest Brudașcu Dan a făcut niște afirmații mincinoase derutând opinia publică. Pe scurt: În data de 16.05.2018 eram de serviciu la sediul PRM (lângă magazinul Sora). Brudașcu Dan m-a amenințat că dacă nu îi dau cheia de la sediu cheamă Poliția lucru pe care l-a și făcut. După o ceartă pe care am avut-o cu el, m-am simțit rău (am 84 de ani). Am avut simptomele unui preinfarct pe care le-am avut și acum 2 ani când, exact în 16 mai am găsit-o pe soția mea decedată în pat în timpul somnului. Pentru a preveni o astfel de situație, am preferat să mă sui într-un taxi și am plecat acasă. Am aprins o lumânare la patul unde a decedat soția mea, și m-am liniștit. Spre seară m-am dus înapoi la sediul PRM și am constatat că au schimbat încuietoarea de la ușă. Fapta comisă de Brudașcu Dan a fost premeditată, butucul de la ușă l-a avut la el, deoarece mai de mult a plănuit să schimbe încuietoarea pentru ca eu să nu mai am acces în sediu. Dacă era un om corect, putea să îmi dea un telefon acasă, în 10 minute veneam și încuiam sediul, sau a doua zi mi-ar fi dat o cheie de la închizătoarea pe care a schimbat-o. Nu a făcut-o afirmînd că eu am fugit și i-am lăsat fără cheie. Dacă rămâneam acolo poate că făceam un infarct, mă ducea salvarea, și tot schimba încuietoare de la ușă. În legătură cu acest Dan Brudașcu mai am multe de spus, și dacă dl. redactor șef dorește, pot să dau un "Drept la replică", în legătură cu acest eveniment. Am multe de spus. Vă mulțumesc pentru răbdare!

Adauga comentariu