VIDEO - Un clujean are un tigru în curte. Fostul deputat Dohotaru face o dezvăluire incredibilă

Fostul deputat Adrian Dohotaru se află într-un conflict deschis cu Șefa Ariilor Protejate Rocsana Contraș și cu fostul iubit al acesteia, Abdul Rahim, pe care îl acuză, fără dovezi, că l-ar fi amenințat cu moartea. Dohotaru a depus în acest sens o plângere la poliție. 

Însă dincolo de acest război, Adrian Dohotaru face o dezvăluire mai mult decât interesantă. Acesta susține, și a postat și un video în acest sens, că Abdul Rahim deține un tigru în curtea locuinței sale. 

„După cum nu cred că este atac la persoană a constata incompatibilitatea morală a deținerii funcției de șef birou la Arii Protejate, în cadrul Consiliului Județean Cluj, și pasiunea pentru tigri, așa cum are în curtea sa fostul iubit, actualul prieten, Abdul Rahim. În paranteză fie spus, dacă tigrul este deținut cu acte (aparent) legale, propun parlamentarilor clujeni să facă un efort comun să schimbe legislația de deținere de animale exotice, așa cum și în trecut ne-am coalizat pentru Tarnița sau pentru Parcul Feroviarilor și alte cauze de interes public”; susține Adrian Dohotaru.

Ce spune legislatia?

Deținătorii de animale pot deține animale sălbatice, potrivit legii, numai dacă sunt autorizați de direcția sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor județeană, respectiv a municipiului București.

(2) Condițiile privind deținerea animalelor sălbatice se stabilesc prin ordin al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale, la propunerea Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

(3) Deținătorii de animale pot deține animale sălbatice pe o perioadă determinată de timp, în vederea îngrijirii și recuperării fizice, pentru animalele aflate în impas de supraviețuire, cu acordul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Adauga comentariu