VIDEO Ultimatum pentru Sorina Pintea! Emanuel Ungureanu nu mai acceptă amânări din partea ministrului: „Are 24 de ore să-mi răspundă”

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu nu mai acceptă amânări din partea Ministerului Sănătății. Membrul USR Cluj încearcă de cinci luni să obțină anumite lămuriri în mai multe chestiuni importante, însă e ignorat de oficialii din Ministerul Sănătății.

„Astăzi depun o plângere administrativă împotriva Ministerului Sănătății și a doamnei Sorina Pintea. În 20 martie 2019, aveți aici o adresă, am rugat-o să îmi pună la dispoziție mai multe rapoarte ale corpului de control ale Ministerului Sănătății, respectiv ale corpului de control de la Agenția Națională de Transplant. La această întrebare, pusă de un deputat și vicepreședinte în comisia de sănătate nu s-a dat niciun răspuns. Doamna ministru nu vrea să dea detalii despre modul în care a fost angajat Victor Zota, un individ reclamat la DNA, care și-ar fi plătit soția cu 3500 de lei. I-am dat avertisment public azi, are 24 de ore la dispoziție să facă publice aceste informații. În toamnă, la începutul sesiunii parlamentare, voi face o comisie parlamentară de anchetă, o voi chema pe doamna ministru alături de alți colegi din comisie și o vom întreba de ce nu răspunde la aceste petiții”, a declarat Ungureanu.

 

Adauga comentariu