VIDEO Trafic de organe cu SRI și armată? Dezvăluiri incendiare despre medicul Mihai Lucan

Serviciul Român de Informații, complice la faptele abominabile săvârșite de medicul Mihai Lucan. Asta susține deputatul USR Emanuel Ungureanu. Deputatul acuză mai multe persoane și instituții că l-ar fi ajutat într-un fel sau altul pe Mihai Lucan să facă trafic de organe. Deputatul Emanuel Ungureanu a dezvăluit în premieră, în direct la NCN, informațiile care șochează.

,,Vorbim doar despre o piesă dintr-un imens puzzle al corupției care cuprinde, atenție   politicieni, oameni de afaceri, oameni din presă, procurori, judecători, oameni din SRI, pentru că Lucan nu putea face trafic de organe în Cluj decât sub complicitatea SRI și îmi asum asta cu subiect si predicat”, a declarat Emanuel Ungureanu.

Mai mult, Emanuel Ungureanu afirmă că medicul Mihai Lucan făcea acest trafic în complicitate cu autoritățile, chiar și cu cele militare. 

,,Străinii care veneau și cumpărau rinichi ca pe piață de la români, intrau prin Aeroportul din Cluj. Ce spun este public și este cu autoritatea unui reprezentant al statului și vor trebui să dea cu subsemnatul. Și erau duși morții dupa aceea cu avioane militare. Veneau prin ambasada României la Vatican. În 2005, când Jurnalul Național face o investigație despre traficul de organe, surprinzător apare ambasadorul României la Vatican care spune că situația e delicată”, a mai afirmat Ungureanu.

Dar dezvăluirile deputatului nu se opresc aici.

,,Apoi, ca într-un film cu mafioti - sunt oameni din Cluj care vor depune mărturie despre ce au văzut în Institutul de Transplant - erau evrei care veneau împreună cu cămătari, atenție, cu puști kalashnikov, cu puști kalashnikov într-o instituție de stat românească ca să protejeze pe cel care trebuia să doneze rinichiul”, a punctat Emanuel Ungureanu.

Procurorii DIICOT au făcut percheziții azi in casa medicului Mihai Lucan. Acesta este acuzat de delapidare și de constituire de grup infracțional organizat. 

Comentarii

REVNIC SERGIU

20.12.2017 22:15

 Buna seara , in noiembrie 2015 mi-am facut programare, urinam des des, o prostatita cronica . Am platit taxa 350 lei  intrare dupa care mam bagat la 3 usi, unde , la o usa un Dr. mai credincios a zis, ai copii? eu da, nu trebuia sa vii aici ca e scump. Dupa care ma duc si intreb ,cat ma costa dupa ce stau la rand si vb cu dr. schiop MIHAI LUCAN zice 700 euro . AM RAMAS GANDITOR , mam dus la 2 unchi si am cerut inprumut banii. Am facut rost pana la urma ron 3125, am achitat. PROBLEMA a fost ca a promis ca vei sta acolo 3 zile pe bancheta, dupa cateva ma introduce , ma adoarme si ma tine cam cateva ore , nustiu ce imi fac dansii, 2 ore si 37 minute. Imi scoate aparatul si zice imbracate usor incet ca sunt multi oameni mai in varsta si trebuie sa pleci ca sunt mai multe principii ocupate. MI-AU ZIS NU AI VOIE SA CONDUCI, ERAM DIN ALBA IULIA SI ERA  21:36 . 

Groza

26.12.2017 02:18

Ceva nu este bine cu niste derbedei au condus si conduc acesta tara.Sa vinzi un rinichi ca nu ai ce manca.

Andrei

27.12.2017 13:24

Buna ziua. Nu as vrea sa diminuez importanta acestor crime comise in Romania (sau alte tari), dar ceva similar, insa la o scara enorma, are loc in China. Doar ca acolo recoltarea de organe pe viu de la prizonieri ai constiintei (practicanti ai scolii de qigong Falun Gong, tibetani, membri ai minoritatii uigur, etc) are loc sub monitorizarea si cu aprobarea statului. Spitalele militare taie pe viu astfel de detinuti (care sunt inchisi pentru credinta lor, pentru viziunea politica si nu pentru comiterea unei infractiuni) si organele sunt vandute la preturi exorbitante strainilor si celor care isi permit in interiorul Chinei. Desi e greu sa obtii niste cifre clare, se estimeaza pe baza mai multor documente, rapoarte, marturii si a numarului tot mai mare de spitale construite special pentru transplanturi ca este vorba de sute de mii de persoane care au fost ucise pentru organele in ultimii cativa ani.

Adauga comentariu