VIDEO - Trafic blocat în zona podului Porțelanului, în orașul care oferă cea mai bună calitate a vieții din lume(a a treia)

În această dimineață, la fel ca în fiecare dimineață, de când podul Porțelanului a fost „modernizat” de Primăria Cluj-Napoca, șoferii au stat minute în șir să își aștepte cuminți rândul la coadă, pentru a traversa pe o singură bandă Someșul Mic.

Proiectul pentru modernizarea acestui pod, o ratare nesărată a administrației locale liberale, nu a fost abandonat, așa că, după ani de zile de bătut pasul pe loc, în prezent ne aflăm la stadiul modificării și actualizării SF-ului.

Primăria Cluj-Napoca mai plătește, prin cumpărare directă, încă 80 000 de lei (fără TVA) din bugetul public pentru „Servicii de modificare si actualizare SF «Pod peste raul Somesul Mic, str Portelanului, Cluj-Napoca»”, adică pentru reîntocmirea hârtiilor încropite pe genunchi, eronat, în primă instanță.

Pentru acest proiect ratat plătesc de fapt clujenii, prin taxele și impozitele achitate și prin timpul din viață irosit în trafic, prin nervii consumați inutil la volan, în orașul care le oferă locuitorilor cea mai bună calitate a vieții din lume(a a treia).

Pentru detalii și istoria tristă a „reabilitării” acestui pod, citiți și:

Primăria Cluj-Napoca mai cheltuiește încă 80 000 de lei pentru SF-uri pentru podul de sare Porțelanului

Până una-alta, până când municipalitatea își mai dă vreun an-doi cu stângu-n dreptul și cu studiul geo în sefeu, clujenii continuă să zacă, bară la bară, pe străduțele din zonă, respirându-și reciproc gazele ”smart” de eșapament.

Priviți cum se circula în această dimineață pe podul pe care Primăria l-a reabilitat „de l-a julit”:

Adauga comentariu