VIDEO Surprinși în timp ce se "afumă" ziua-n amiaza mare

Încă o demonstrație a nepăsării civice, precum și a ”preocupărilor” adolescenților din cartierul Mănăștur. Acest episod, care surprinde câțiva tineri în vreme ce își rulează cuie ziua-n amiaza mare, a fost înregistrat recent, pe Calea Florești numărul 2. Imaginile au fost postate pe Facebook de către un utilizator, însoțite de un comentariu scurt: 

”Dragi parinti Clujeni, dupa luni de zile de probleme cauzate, va prezint, o tanara noua generatie, lasata nesupravegheata de parinti si ca rezultat, niste tineri de 10-15 ani care fumeaza, se drogheaza, beau se bat si distrug proprietatea privata. In video, doar o parte din ocupatiile copiilor, sacii de gunoi, plini de sticle, cioburi, tigari, plicuri si mizerie sunt deja la gunoi. Daca sunteti parinte si locuiti in zona Manastur/Calvaria si va recunoasteti copilul, va asteptam sa incepem sa reparam ce au stricat ei”, notează acesta.

Se pare că momentul surprins de camerele de supraveghere video, nu reprezintă un caz singular.

Tinerii din imagini figurează, de asemenea, în alte înregistrări, conform celor susținute de utilizatori:

”Zona de acces si terasele au fost impanzite de cioburi de sticle sparte si mizerii! De asemenea nu este prima data cand se drogheaza acolo. Îi avem filmati si in iarna, cand au incercat sa dea foc la usa de la intrare, dupa ce au fumat o tigara, probabil cu etnobotanice”, subliniază utilizatorul.

Din secvențele înregistrate, se vede clar cum acești tineri își rulează cuie fără nici o jenă și fără să le fie teamă că ar putea fi deranjați în timp ce fumează. Din contra, totul este făcut la vedere, într-un spațiu public.

În ultima vreme, parcurile și piețele publice din oraș au devenit locurile preferate ale consumatorilor de substanțe psihoactive. Chiar dacă acești consumatori se ”resimt” într-un mod ostentativ, la vedere, cu toate acestea, autoritățile clujene nu au reacționat în nici un fel pentru a sancționa aceste derapaje. 

 

 

 

 

sursa video: Facebook/Andrei Suciu

Comentarii

sunt un bou

12.06.2018 18:57

care bou vomita comentarii. dar sunt macar un bou consecvent. mugesc si comentez, chiar daca mi-o iau peste belciug. revin si scurm cu copita careia-i zic cap.

ba

12.06.2018 21:46

Isi rulau si ei niste tigari, de unde pana unde cuie? :))

Adauga comentariu