VIDEO ȘOCANT Colectarea selectivă în spitalele din Cluj, o bătaie de joc! Emanuel Ungureanu cere ajutorul oamenilor pentru a schimba ceva: „Nu mă lăsați singur!”

Emanuel Ungureanu cere ajutorul oamenilor pentru a pune capăt mizeriei de nedescris din spitale. Deputatul USR a postat pe FB un video șocant cu „colectarea selectivă” de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj în care arată tuturor focarul de infecție prezent la acea locație.

„Gunoi de-a valma, nesimțire, indolență, haos în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj! Voi sesiza din nou, DSP Cluj, Garda de Mediu și alte instituții oarbe, ca regulă, pentru a-și face datoria! Mai are rost să cer demiterea conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj? Petru Șușcă a fost premiat de Iohannis și este apropiat de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ca rața de boboc”, a scris Ungureanu, înainte de a transmite LIVE pe FB imaginile greu de digerat.

De asemenea, Ungureanu a cerut sprijinul oamenilor pentru a stopa această situație penibilă: „Asta e boxa de gunoi, de câteva zile a început colectarea selectivă. Vă puteți imagina mirosul. Aici ar trebui să fie saci menajeri pe culori. Cutii de pizza, pansamente sterile, mănuși. Asta e colectarea selectivă la Spitalul Județean Cluj. În curte vedeți depozitate de toate. Saltele, paturi vechi. Clujul are pretenții, orgolii. Aici avem un dulap, uși vechi, o chiuvetă. Vă dați seama ce focar de infecție e aici? Asta e curtea unui spital într-un oraș Cluj-Napoca cu 300 de milioane de euro? Nimeni nu își face treaba. Voi sesiza Ministerul Sănătății, însă depinde de noi să schimbăm acest lucru. Nu mă lăsați singur”. 

 

Adauga comentariu