VIDEO Risc maxim pe drumul Gilău-Mărișel, „trofeul” lui Alin Tișe

Alin Păunel Tișe nu scapă nicio ocazie să se laude pe facebook sau la microfoane prietenoase cu modernizarea drumului județean între Gilău și Mărișel, unul de o importanță strategică pentru firmele de casă ale Consiliului Județean Cluj. Însă realitatea din teren bate gura politicianului.

Un clujean a reclamat cea mai mare bătaie de joc care se întâmplă pe banii contribuabililor. Turcii de la Kiat care s-au ocupat de execuția drumului au asfaltat direct pe pământ.

Bătaie de joc în execuția drumului Gilau-Mărișel ( km 16 +- de la DN). Cei din mas-media au buzunarele pline de nu văd, nu aud, nu îi interesează de astfel de subiecte. Cine poate, să mai atașeze poze , filmulețe cât mai detaliate în speranța de a ne mobiliza cât mai mulți pentru a fii uniți în sens pozitiv și a-i chema pe cei de la Inspectoratul de Stat în Construcții să oprească asfaltarea cu așa fundație din pământ,” a scris bărbatul pe facebook. El a postat și filmulețe cu starea dezastruoasă a drumului.

Ziar de Cluj a atras de nenumărate ori atenția asupra inadvertențelor dintre ceea ce declară și ceea ce fac Alin Tișe și acoliții, în privința drumurilor județene. Dar…bate șaua să priceapă iapa!

Chiar dacă șeful Consiliului Județean a reziliat recent contractul cu firma Kiat, nu a făcut altceva decât să își demonstreze încă o dată incompetența pentru că bugetul județului este secat constant prin contractele semnate, reziliate și iar reluate, ca într-un joc în care nebunii câștigă pe o tablă de șah goală. Și ciuruită, pe deasupra. 

 

Adauga comentariu