VIDEO Reportaj din lumea întunecată a șantajului sexual. Din ce în ce mai mulți clujeni, pradă infractorilor de pe rețelele de socializare. „Dacă nu-mi dai bani ACUM, trimit filmulețul la toți prietenii tăi!”

Timp de câteva săptămâni, reporterii NCN au intrat în lumea celor care șantajează și amenință din ce în ce mai mulți clujeni pe rețelele de socializare. Am creat un cont fals pe o rețea de socializare și am așteptat momentul în care profilul nostru a fost luat la ochi de infractorii din mediul virtual.

Într-o clipă, o simplă interacțiune pe rețelele de socializare se poate transforma într-un coșmar. Astăzi vă vom arata cea mai nouă înselatorie care face ravagii în toata tara, inclusiv aici, la Cluj-Napoca. Ceea ce veți vedea și veți auzi în următoarele minute sunt imagini și conversații reale între reporterul nostru și indivizii care se ocupă cu astfel de infracțiuni.

Comentarii

mica

09.06.2018 21:53

New adult blog website a bunch of oldmans fucking very stupid and very ugly fat women in her dentless mouth and blowing under her very long tits at IP: 188.24.114.188 Ask for the blody stupid cow named @mica 

Adauga comentariu