VIDEO - Rampă de gunoi clandestină pe malul Someșului, în apropiere de Centura Ocolitoare din Iris

Un clujean atrage atenția asupra rampei de gunoi clandestine care s-a format pe malul Someșului. Acesta a surprins o mașină de mare tonaj plină cu deșeuri pe care le-a descărcat peste gunoaiele deja adunate în această rampă clandestină. Clujeanul susține că a făcut nenumărate sesizări la Garda de Mediu, dar rampa de gunoi continuă să există și să crească. 

”In ciuda nenumăratelor sesizări la Garda de Mediu si Primăria Cluj-Napoca depozitarea gunoaielor pe terenul situat intre Centura Ocolitoare (prelungirea Bulevardului Muncii) si Raul Somesul Mic in zona statiei de epurare, merge înainte.In comparaţie cu alte zone de pe malul Râului Somesului Mic, unde se transporta gunoiul cu căruţa sau maşini de 3.5 tone, aici suntem intr-o liga superioară, avem transport cu maşini de 16 tone”, potrivit clujeanului. 

Mai mult persoana care a suprrins acste imagini susține că deșeurile nu sunt aduse noaptea, pe ascuns, ci sunt depozitate în plină zi.

”Transportul gunoiului are loc in timpul zilei, fara ca şoferii sa se prea ascundă, într-adevăr atât timp cat am fost văzut, au stat si au aşteptat sa plec.
De la distanta am reuşit sa surprind un camion de mare tonaj care deversează gunoi pe marginea unui bălti din vechea albie minora a Râului Somes si nu a fost prea greu având in vedere ca din spusele celor care colectează fier vechi vin cel putin 2 masini pe ora”; mai menționează clujeanul. 

Adauga comentariu