VIDEO Probleme pentru Alin Tișe? Oamenii din Borșa se pregătesc să iasă în stradă! Radu Moldovan a făcut minuni pentru bistrițeni, la Cluj de ce nu se poate?

Vom reaminti până când se va plictisi toată lumea. În timp ce Alin Tișe exasperează cetățenii județului Cluj, președintele CJ Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan asfaltează drumuri de parcă e japonez.

CITEȘTE ȘI: Bărbătește ne dăm JOS PĂLĂRIA în fața lui Radu Moldovan: aproape 200 de milioane de euro atrași în județ pentru 560 de kilometri de drumuri modernizate până la sfârșitul lui 2020

CITEȘTE ȘI: Dezastru pe drumul judeţean din Borşa Cluj. Alin Tişe face promisiuni pe care nu le onorează, apoi se ascunde şi nu mai răspunde la „esemes”

Am prezentat astăzi cazul incredibil al DJ 109, drum județean din Cluj care arată ca și cum ar fi dansat pe el niște tancuri. Cetățenii din Borșa ne-au mărturisit că nu mai suportă situația și sunt deciși să iasă în stradă. Cetățenii județului nu mai acceptă să-și rupă mașinile în gropi și nici nu mai tolerează modul în care conducerea Consiliului Județean nu e în stare să rezolve situația.

„Oamenii nu mai suportă, vom ajunge să ieșim în stradă! Cu toate că unii se tem, vom ieși în stradă. Nu se mai poate așa. Răspunsurile primite de la Consiliul Județean sau de la Alin Tișe sunt mereu vagi. Lucrează cei de la Diferit, într-adevăr, însă am cerut să fie acoperite gropile de urgență cât mai rapid. Nu mai putem aștepta până în 2020, ne rupem mașinile. Unii suntem pensionari, de unde să tot reparăm mereu mașini? Cât de greu e să repari drumul ăsta? Din 2007 nu s-a mai făcut nimic la el, nu vorbim de 300 de kilometri, sunt vreo 20 în total. Iar porțiunea unde e dezastru are aproximativ 3.5 kilometri”, ne-au transmis mai multi cetățeni din Borșa. 

Ziar de Cluj va urmări cu atenție subiectul, pentru că în anul 2019 e inadmisibil într-un județ mândru ca și Clujul să ai cratere în drumuri. În condițiile în care vecinii noștri din Bistrița-Năsăud ne dovedesc că se poate atunci când gargara politică e înlocuită de voință și bună credință.

 


Adauga comentariu