VIDEO Primăria vrea să închidă CENTRUL ORAȘULUI pentru mașini: „Vom avea 300.000 de autoturisme, vom intra în zona centrală doar cu autobuzul”

Viceprimarul Dan Tarcea a fost prezent, probabil pentru ultima oară, în spatele unui microfon surprinzător de neprietenos. Obișnuit cu yesmanii de la alte emisiuni, Tarcea a fost șocat de atitudinea unui Lucian Danciu aflat în zi de grație.

Cunoscutul jurnalist, faimos pentru că mereu spune ce crede fără perdea, pare că s-a plictisit de poveștile de adormit copiii prezentate de fiecare dată de cei din administrația locală și l-a „ars” pe Tarcea de mai multe ori pe durata emisiunii. După cum se poate vedea în senzaționalul VIDEO de mai jos. 

 

De vorbit, Tarcea a încercat să vorbească multe, dar n-a spus nimic. Am aflat că Primăria nu face parking-uri din cauza cetățenilor și, cel mai interesant, că primăria are de gând să închidă în viitor „zona centrală” pentru mașini. Vor avea acces doar autobuzele. 

„Avem în discuții să facem parking, din păcate foarte mulți vecini care stau în Gheorgheni sunt împotriva construirii de parkinguri în cartiere. Am avut nenumărare petiții care sunt împotriva construcției de parkinguri. Trebuie să mergem mai departe, însă ei sunt cetățeni ai municipiului. Au venit la dezbateri publice doar 10 persoane care au fost împotriva construirii, nu vine nimeni care e de acord. Probabil nu le pasă”, Dan Tarcea, despre parking-uri.

„Avem proiecte pe termen scurt, mediu și lung. Repet, nu putem să fim prietenoși și cu pietonii, și cu mașinile. Avem 210.000 mașini în oraș, în câțiva vor fi 300.000. Nu putem să dărâmăm clădirile, de aceea vom ajunge să intrăm în zona centrală doar cu mijloace de transport în comun”, același Dan Tarcea, despre închiderea zonei centrale. FA-BU-LOS!

Adauga comentariu