VIDEO Primăria Florești a început masacrarea câinilor din comună! Hingherii tratează patrupedele într-un mod barbar

Primăria comunei Florești a anunțat cu mare fast că va începe „capturarea” câinilor fără stăpân din comună. Cel mai probabil, patrupedele vor fi eutanasiate, fiind puțin probabil să fie adoptate de cineva. 

Asociația pentru protejarea animalelor NUCA a tras un semnal de alarmă privitor la modul barbar în care sunt prinși câinii pe străzi de către hingheri. 

„In Floresti a inceput actiunea de capturare a cainilor fara stapan, lucru anuntat pe siteul Primariei. Dupa cum vedem in filmarea alaturata normele legate de transportul cainilor capturati sunt incalcate de catre firma de ecarisaj contractata de catre Primaria Comunei Floresti. Legislatia in vigoare prevede transportul in custi individuale, iar din filmare reiese ca in aceiasi cusca sunt transportati doi caini. Pe baza legii accesului la informatii publice nr. 544/2001 cerem Primariei Floresti sa faca cunoscut numele firmei si a contractului de ecarisaj, precum si modul in care aceasta a castigat licitatia publica!”, au anunțat cei de la NUCA pe Facebook. 

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL


Adauga comentariu