VIDEO – Premieră la Cluj! Emil Boc transmite, pentru prima dată, un mesaj folosind tehnologia realității augmentate

Într-o vreme, era la modă augmentarea mamară, mărirea de sâni prin care femeile încercau să fie mai atractive, de obicei, pentru bărbații mai potenți (financiar). Mai nou, începe să fie la modă augmentarea realității, prin care cei care suferă de cultul personalității încearcă să fie mai atractivi, de obicei, pentru electorat.

În Clujul ”smart”, era imposibil ca primarul Emil Boc să nu profite de talentele din IT-ul local, pentru a le transmite clujenilor un mesaj folosind tehnologia realității augmentate:

„Dragi clujeni, dragi români,

este pentru prima dată când transmit un mesaj folosind tehnologia realității augmentate.

Este posibil acest lucru pentru că la Cluj avem o generație excepțională de talente în domeniul inovării și companii de tehnologie capabile să facă din digitalizare și inovare o prioritate absolută.

Vă doresc, dragi clujeni, să aveți parte de un an 2021 mult mai bun decât anul 2020! Să fie anul revenirii la normalitate și, în același timp, vă mulțumesc din suflet pentru modul în care ați depășit greutățile anului 2020.

Să ne revedem cu bine și sănătoși în 2021!”

Era și momentul ca Antonia, „primul funcționar public din România”, să își găsească un partener. Prea stătea ea singurică în Primărie și le rezolva problemele clujenilor!

Acum, Antonia, împreună cu holograma lui Emil Boc, își pot da mâna pentru ca, împreună, să modernizeze Clujului! În timpul programului de muncă, bineînțeles! După program, ar putea bea și ei un vin în Clujul virtual în care totul este posibil. Cu șarmul și cu talentul de a promite al hologramei lui Emil Boc, sigur nu ar fi o problemă să o „convingă” pe Antonia...

Pentru mai multe detalii despre noua aplicație a Primăriei „Smart” Cluj-Napoca, citiți și:

Emil Boc, personaj virtual al unei aplicații ce îl prezintă în realitatea augmentată. Cum îl poți aduce pe Boc la tine în casă? VIDEO

Adauga comentariu