VIDEO Poliţia Locală, prinsă în flagrant când își lua talpășiţa de la un incident în centrul Clujului. "Panseluțele" în acțiune

Incredibil dar adevărat! Poliția Locală din Cluj își face treaba doar atunci când e filmată. Un reporter NCN a surprins momentul în care, vineri seara, în centrul Clujului, o mașină staționa ilegal și polițistul local aflat în exercițiul misiunii (cu sirene și tot tacâmul), a încercat s-o șterpelească de la fața locului, ca să nu-și mi bată capul cu hârțogăria. 

"Panseluța", așa cum sunt alintați de clujeni polițiștii locali, a observat că o mașină staționa pe avarii fix în centrul orașului, într-o zonă nepermisă și a oprit să vadă despre ce e vorba. Când și-a dat seama că șoferul nu e de găsit, după ce s-a învârtit în jurul mașinii preț de câteva minute, s-a dat bătut și s-a urcat în mașină, ștergând-o în cel mai discret mod posibil. 

Abia când a observat că e filmat și-a dat seama ce gafă a făcut. Cu sfincterul tremurând, și-a pus cascheta, a parcat și a început "să ia măsuri". Incidentul e pe cât de hilar, pe atât de grav. Dacă poliția locală, plătită din banii noștri ai tutror, își face treaba doar când stau jurnaliștii cu geana pe ei, ce se întămplă atunci când nimeni nu-i vede? Răspunsul îl veți găsi în clipul de mai jos. Un minut și jumătate de râsu'-plânsu, care i-ar face și pe scenariștii faimosului film BD să-și roadă unghiile de invidie. 

 

Comentarii

Virgil Pop

22.04.2018 17:09

Mda... Legea e doar pentru fraieri... mergeți în orice cartier și o să vedeți trotuarele ocupate de mașini și oamenii mergând pe carosabil... Oraș de 5 stele ... Mi-e greață !!!

,

22.04.2018 18:51

Mergeti si pe strada decebal unde pe 4 benzi se parcheaza sub semnul de oprirea interzisa,si pe strada traian plin trotuarul sub semnul de interzicere,acolo de ce nu se aplica legea? Na trebe aplicata lrgea si acolo ca doar toti suntem egali in fata legii

cetatean

22.04.2018 21:31

asta-i domnu albu .. daca nu ma inseala memoria...am luat si eu o amenda pentru parcare fara tichet de la dumnealui. am platit amenda  si am explicat ca cele 3 parcometre din zona sint in majoritatea timpului cu eroare sau defecte.. mi-a zis ca da stie ca sint defecte.. dar ca pot plati si prin SMS, asa ca nu am nici o scuza...domnu albu mi-a tinut si o lectie atunci.. cum ca trebuie sa fim corect sa achitam...ca el trebuie sa aplice legea etc.ce nu am inteles a fost ca la scurt timp dupa eveniment.. domnu albu a parcat masina politiei linga piata mViteazu cu semnal luminos albastru.. si a descalecat la magazinul de seminte si pesticide  de unde a revenit cu bratul plin de cele trebuincioase in gospodaria proprie.sanatate domnu albu si numa bine.

Adauga comentariu