VIDEO Parcare à la Cluj pe strada Ion Mincu

Puteți vedea în câteva imagini foto și video, modul în care străduțele de cartier, precum Ion Mincu sau strada Bisericii Ortodoxe, sunt paralizate din cauza autoturismelor parcate în batjocură. Nici nu îți poți da seama cine este mai vinovat – șoferii amatori ai Clujului, care parchează după cum poftesc, blocând accesul altor mașini, dar și al pietonilor. Ori vina aparține, de fapt, ″panseluțelor″ lui Bonțidean, care probabil nici nu știu de existența străzilor amintite mai sus. 

Astfel, mai jos puteți observa o mașină parcată în curbă de 90 de grade. Toată strada, inclusiv strada Bisericii Ortodoxe, este blocată de mașini parcate aiurea, chiar sub semnul - ″Parcare Interzisă. Atenție: Se ridică mașini″. 

În calitate de pieton, parcurgerea acestui traseu, reprezintă o provocare: trotuarele sunt fie inexistente, fie blocate de mașini parcate. Ești nevoit astfel să mergi prin mijlocul străzii, unde mașinile aflate în circulație trebuie să facă slalom ori te pot accidenta din plin. 

Cine este responsabil de aceste situații neplăcute, care au devenit o regulă pentru străzile municipiului Cluj-Napoca? 

Iar oamenii au observat că doar gura e de gardienii panselutelor lui Boc. Poliția Locală este plătită din banii contribuabililor, dar efectul activității lor nu poate fi observat pe străzile cartierelor clujene. Aceștia preferă să se afle în treabă prin centrul orașului, mai mult pentru ″vizibilitate″, decât pentru eficiență. 

Un parking în cartierul Zorilor, spre exemplu, este un proiect cu șanse de realizare nule, întrucât primarul Boc este preocupat de cel de pe Negoiu din Mănăștur, și acela aflat în continuă realizare. 

 

 

Comentarii

mica

07.05.2018 16:14

@Mica, acces liber la Xanax! Semnați petiția!

Adauga comentariu