VIDEO O tânără de 13 ani a fost LOVITĂ de două persoane în parcare la VIVO

O fată de 13 ani a fost agresată fizic de două persoane în parcarea centrului comercial VIVO. Se pare că agresorii au fost deranjați de faptul că un băiat din grupul tinerei agresate a aruncat o petardă. Martorii spun că agresorii l-au lovit mai întâi pe băiatul care a aruncat petarda și apoi le-a căzut victimă și tânăra de 13 ani.

După cum se poate observa și în video pe care unul dintre martori l-a transmis pentru Ziar de Cluj, unul dintre agresori este o fată.

IPJ Cluj a confirmat pentru Ziar de Cluj incidentul și a menționat că a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliție Rurală Floreşti au fost sesizați de către un bărbat de 38 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 13 ani, a fost agresată. În fapt, în jurul orei 18.50, în contextul unor discuții în contradictoriu între două grupuri de persoane ca urmare a aruncării unei petarde, fiica acestuia a fost agresată fizic de către două persoane. În continuare sunt desfășurate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întomit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Adauga comentariu