VIDEO Milițienii lui Bonțidean papă șaorma blocând strada

Ori de câte ori noi, cei de la NCN, parcăm greșit mașinile televiziunii primim, pe bună dreptate, amenzi de la Poliția Locală, condusă de "marele strateg" al ordinii publice, domnul Marcel Bonțidean. Și, ori de câte ori noi îi prindem pe milițienii lui Bonțidean mozolindu-se prin cafenele sau scărpinându-se la prohab le dăm și noi amenda noastră publică, fiindcă nu ne place să rămânem datori. 

 

Cum a fost, de exemplu, azi-noapte, când doi milițieni de-ai lui Bonțidean și-au parcat Loganul hăpt în fața unei șaormerii, blocând o bandă de mers cu mega tupeu pornind avariile. Frumos ar fi fost - dacă e să ne amintim discursul milițienilor atunci când ne amendează = ca aceștia să-și fi dus hârbul în parcarea Primăriei și apoi, în pas alergător, să vină la șaormărie să halească, nu să parcheze ca cocalarii (sic!) drept în fața stabilimentului "cu de toate". 

 

Noi sperăm ca noul șef al Poliției să ia taurul de coarne și să reinstaleze, atât în capul cetățenilor, cât și al milițienilor locali, faptul că acest Bonțidean nu e șeful poliției, nu e șeful IPJ, ci e doar un slugoi politic, pensionar, cu trecut unsuros. Și mai sperăm ca polițiștii șaormari să-și autotragă o amendă pentru încălcarea legii, comisă așa cum se vede în clipul de mai jos. 

 

Comentarii

Sorin

01.08.2018 20:17

Excelent!!! Atat mai lipsea. Politisti cu apucaturi de cocalari in fata la donner.

Adela.

01.08.2018 23:18

Noaptea ca noaptea dar luni ziua in amiaza mare ( in jurul orei 13.45) in fatza noului sediu BT ( P-ta UNIRII) un boschetar se pișa liniștit pe copacul de pe trotuar,nici urmă de " panselutze " și ieri cind le- am spus să fie mai vigilentzi dl.Căvăcean (așa s-a recomandat ) mi-a spus că ar fi cazul să luăm atitudine noi cetătzenii ,o observatzie dl.PL ,am căutat din priviri un PL nevăzind nici unul am sunat la dispecerat unde nu mi s-a răspuns așa că indignată și bombănind am părăsit pietonala ,nu am avut curajul să-l atentionez pe pișălcos deoarece erau un grup de trei boschetari ,doi stind pe bancă la umbră ,e plin de ei de nu ai unde te așeza ,uni dorm ,altii beau ,cerșesc și derajează turiștii,trecătorii dar asta nu se vede ,atitudine să luăm noi că altii iau salarii .

xwz

02.08.2018 07:05

Pe mine m-au amendat pt ca am oprit la oncologie sa coboare tatal meu opreat cu un plaman scos si cu un aparat de  respirat cu butelie dupa el. La "interagotoriul" de la primarimarie toate d'soarele zambarete primeau avertisment iar eu daca i-am intrebat ce alternativa aveam am fost nepoliticos deci amendat. De atunci le acord le acord aceleasi "respect" care mi l-au aratat si ei!!!

Eugen

02.08.2018 16:11

La shaormaria respectiva cei de la politie,politia locala si salvare au reducere

vasile pop

02.08.2018 22:39

Rus Mircea, actualul sef al IPJ Cluj, un mare infractor dealtfel, este copilul de suflet, puiutzul lui Bontidean, care l-a crescut in stilul sau, adica un mic mafiot...si tu astepti ca tocmai asta sa-l puna la punct pe Bontideanu.

Eu

03.08.2018 11:23

Pai daca iau solda pentru hrana (sau bani pentru hrana, cum le zice) pe langa salar, parca numai astia din politie si armata manaca la lucru..."ce, n-ar manca si matul lor ceva?"

Adauga comentariu