VIDEO La Kaufland în Cluj-Napoca găsești salam pe rafturi și Salam la boxe. Locuitorii din zonă nu mai suportă: „Ne chinuim nopțile, viața noastră e un calvar”

Context: În vara lui 2019, Kaufland deschidea cu mare fast un nou magazin, pe Strada Aurel Vlaicu. Locuitorii din zonă au strâmbat din nas, fără a avea prea multe de spus. 

La aproximativ trei luni după inaugurare, nervii unora dintre „vecini” au cedat. În special nopțile, când la Kaufland Aurel Vlaicu au loc tot felul de „întâmplări” desprinse din Dosarele X: manelele cântă la boxe, cărucioarele sunt spălate la 12 noaptea, marfa e descărcată tot la miezul nopții.

„Bună ziua! Sunt unul dintre locatarii căruia îi face un calvar magazinul Kaufland Aurel Vlaicu. Avem copii mici și ne chinuim nopțile, am crezut că după ce trece perioada de construcție o să fie mai bine, dar se pare că tot probleme sunt. Un eveniment a fost de curând când la boxele magazinului cântau manele noaptea, apoi cineva spăla cu pompa cărucioarele tot noaptea, acum problema cu generatorul zgomotos care merge când vrea el. Am încercat să vorbim cu șeful de magazin de fiecare dată, oamenii ridică din umeri că nu pot face nimic. Am încercat să pun sesizări pe site la ei, cred că e făcut intenționat să nu poți trimite sesizări cu filmulețe și poze. Nu e normal să îi lași să facă magazine lângă locuințe, fără a cere acceptul cuiva. E gălăgie tot timpul, Brantner spală parcarea la 12 noaptea, toată noaptea se descarcă marfă”, ne-a scris un cititor supărat, vecin cu faimosul magazin.

Ce e de făcut? Probabil, sunat la 112

Locuitorii stresați de zgomot au o singură variantă, să sune la 112. Reprezentanții IPJ au dat asigurări pentru Ziar de Cluj că vor răspunde afirmativ atunci când vor fi chemați la miez de noapte pentru a opri manelele enervante. 

 

 

Adauga comentariu