VIDEO FOTO Lacrimi și durere la înmormântarea Gabrielei Rîpan: „Mi-ai dat cea mai grea lecție, să vorbesc despre tine la trecut”

Gabriela Rîpan (20 de ani), tânăra care a murit în cumplitul accident de circulație produs la Florești la începutul acestei săptămâni, a fost înmormântată în lacrimile de durere ale familiei și prietenilor săi.

Sute de oameni, prieteni, rude și cunoștințe au condus-o pe ultimul drum pe tânăra de 20 de ani. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica „Sfânta Vineri” din municipiul Suceava. Au fost prezenți și foarte mulți oameni ce nu au cunoscut-o pe Gabriela, însă au fost impresionați de drama prin care trece familia acesteia. Printre cei prezenți la înmormântare s-a numărat și Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.

Un sobor format din 10 preoți a oficiat slujba de înmormântare. Poate cel mai emoționat moment a fost acela când unul dintre preoți a citit mesajul învățătoarei Gabrielei care a ținut să transmită următoarele cuvinte: „Am făcut foarte multe lecții împreună, dar tu mi-ai dat cea mai grea lecție, să vorbesc despre tine la trecut”.

Un al moment extrem de emoționat a fost atunci când sicriul Gabrielei a fost scos din biserică și dus spre mașina ce avea să o transporte către cimitirul Parohiei „Sfânta Vineri”. Mama tinerei nu mai contenea din plâns, iar prietenii fetei erau extrem de afectați, lacrimile curgând fără oprire pe fețele acestora.

Cortegiul funerar a părăsit curtea Bisericii „Sfânta Vineri” și s-a deplasat către cimitirul lăcașului de cult, aflat în zona Cartodrom a cartierului George Enescu din municipiul Suceava, acolo unde Gabriela Rîpan își va face somnul de veci.

Gabriela Rîpan (20 de ani), din Suceava, și-a pierdut viața într-un accident petrecut în județul Cluj.

Tânăra era studentă la Maganement în cadrul Universității Babeș – Bolyai și este fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava. Acesta s-a mutat la Cluj – Napoca după terminarea liceului.

La data de 21 ianuarie 2019, în jurul orei 03.00, Tudor Ștefan Cârje (19 ani), domiciliat în Cluj – Napoca, se afla la volanul mașinii Gabrielei Rîpan. La un moment dat, tânărul a încercat o depășire, dar din păcate a pierdut controlul volanului. Acesta a fost rănit grav, iar Gabriela Rîpan a decedat.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, circumstanțele în care s-a produs accidentaul nefiind deloc clare. În primă fază s-a lansat zvonul că Tudor Ștefan Cârje ar fi fost sub influența drogurilor, însă ulterior această ipoteză a fost infirmată, cei de la IML arătând că tânărul nu a consumat nici droguri și nici alcool.

Comentarii

Petrica

27.01.2019 08:05

Sunt curios daca, conform legii, acest tanar erou care conducea ca nebunul in vara un ATV prin Cluj, si cand facea mici tamponari sarea la bataie, care acum a ucis o fata, va plati spitalizarea, si as dori de asemenea sa aflu si cat. Nu mi se pare normal sa ii fie platita spitalizarea din taxele noastre. Va puteti va rog interesa si cace un articol despre asta? Conform legii, in caz de autovatamare in accident rutier esti obligat sa platesti spitalizarea sintoate interventiile. Parca vad ca daca ii amputeaza piciorul ii platim noi si pensie de handicap... va multumesc anticipat! 

Petrica

27.01.2019 08:10

va laa aici ub exemplu. Scuzati link de la pro tv https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3737171  

Adauga comentariu