VIDEO FABULOS! Americanii au TESTAT cu succes o rachetă supersonică invizibilă, cu TEHNOLOGIE cumpărată de la Emil Boc

O știre a făcut înconjurul lumii în ultimele 24 de ore: armata americană a testat cu succes o rachetă supersonică invizibilă. Racheta a atins viteza de 10.600 de kilometri pe oră și, cu toate că a fost filmată, este invizibilă inclusiv atunci când imaginile sunt redate cu încetinitorul. Dacă nu o vedeți, nu e o problemă, vă puteți imagina că e acolo. 

Imaginile pot fi urmărite AICI și sunt cu adevărat fabuloase

Puțină lume știe, însă, că adevăratul „creier” din spatele acestei invenții americane e primarul clujean Emil Boc. Conform unor surse din cadrul familiei unei femei de serviciu care face curat în apartamentele de pe strada Pasteur din Cluj-Napoca, americanii au făcut mai multe drumuri la Cluj-Napoca în ultimii ani unde s-au întâlnit în secret cu Emil Boc. 

Scopul clar al americanilor, cumpărarea brevetului pentru lucruri invizibile cu care se pot lăuda. După multe runde de negocieri, americanii au făcut veritabile progrese și au reușit să pună mâna inclusiv pe machetele metrolului invizibil de la Cluj-Napoca. Machete pe care le-au adaptat și au ieșit ieri în lume cu deja incredibila rachetă invizibilă.

„Primii americani au ajuns la Cluj-Napoca, în secret, pe la începutul mandatului lui Donald Trump. Au insistat de la început pentru faimoasa tehnologie a lucrurilor invizibile cu care te poți lăuda, deținută de Emil Boc. Din fericire pentru ei, s-au întors acasă după câteva runde de negocieri cu ce și-au dorit. Am înțeles că toate actele sunt păzite extrem de bine la Area 51”, ne-au declarat sursele noastre (in)credibile. 

„În schimb, i-au promis lui Boc, mare fan inteligență artificială, că îi vor downloada conștiința peste 20 de ani pe un server. Lumea are nevoie de Boc și peste 1000 de ani, ar fi păcat să se piardă atâta cunoaștere”, au concluzionat vrăbiuțele noastre. 

 

Adauga comentariu