VIDEO Extremiștii de la Noua Dreaptă au sabotat o întâlnire electorală organizată de USR în Cluj-Napoca: ”Susțineți pedofilii și homosexualii”

Prima întâlnire organizată de candidatul USR Plus pentru funcția de primar al municipiul Cluj-Napoca a fost întreruptă de un grup de persoane, membri ai partidului extremist Noua Dreaptă. 

”Sunteți un susținător al pedofililor?”, ”Ateu sau satanist?”, ”Cel mai grav e că susțineți pedofilii și homosexualii”, ”Vă va da Boc 7-0 în prima repriză”, sunt câteva dintre acuzele aduse candidatului USR Plus.

”Am fost la lansarea candidaturii primarului USR Satanel Ungureanu. Aici la Cluj-Napoca este bătaei între USR Plus și PNL pentru că contracandidatul care va câștiga, Emil Boc, este de la PNL”, a transmis fostul sportiv Călin Mărincuș. Acesta a avut și o cruce la el.

"Pedofililor, sataniștilor" atacuri murdare din partea unor susținători ai PNL-Boc în prima zi de campanie! Am organizat o întâlnire cu vecinii mei de pe strada Edgar Quinet din Cluj-Napoca. Locuiesc în Cartierul Edgar Quinet de 11 ani. În jurul orei 18.50 am început întâlnirea care a fost tulburată imediat de 5 indivizi puși pe scandal. Ne-am retras imediat, împreună cu vecinii mei în parcarea de lângă blocul 55 pentru a evita un conflict cu cei pe care i-am identificat ca fiind parte dintr-o mișcare extremist naționalistă cultivată la Cluj de unii politicieni lipsiți de scrupule. Indivizii din imagine ne-au apostrofat folosind cuvinte ca, pedofili, sataniști și alte expresii care nu pot fi reproduse. Am sunat la secția 4 de Poliție care s-a prezentat cu promptitudine și ulterior i-a identificat pe doi dintre scandalagii”, explică Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu amintește de faptul că în timpul campaniei pentru europarlamentae, Cristian Ciută, șeful TNL la acea vremea împărțea pliante false ce vizau USR. 

”În campania de europarlamentare, PNL Cluj-Napoca, a coordonat o campanie murdară împotriva USR prin împărțirea de pliante false. Cel care a ordonat din umbră această mizerie, Daniel Buda, șeful PNL Cluj-Napoca, l-a premiat pe cel care a executat misiunea, Cristian Ciută, cu un loc de consilier județean pe listele PNL Cluj. Pe rețeta PSD-Pandele, PNL Cluj-Napoca se folosește de niște extremiști pe care i-a cultivat cu grijă mulți ani pentru a mă împiedica să vorbesc cu cetățenii Clujului despre problemele lor din cartiere”, potrivit lui Ungureanu.
 

Adauga comentariu