VIDEO EXCLUSIV: Padurea Retezatilor, ancheta NCN si Ziar de Cluj care scormoneste putregaiul si coruptia din Belis

Echipa NCN Cluj a realizat o ancheta in Comuna Belis despre impactul a celui mai mare dezastru ecologic din ultimii ani. Materialul a fost difuzat pe postul NCN, luni seara, iar acum poate fi urmarit si online, pe canalul Youtube NCN TV Cluj. 

 

Saptamana aceasta puteti urmari pe Ziar de Cluj, o serie de interviuri cu personajele cheie implicate in "Afacerea Belis".

 

Citeste si: Pădurea Retezaților. Un sistem corupt ce face victime anual în zona Beliș. Interviu cu Angela Mihuț (ep 1) VIDEO

Comentarii

Cetatean din Belis

14.03.2018 13:22

Atatea metrii cubi de material lemnos nu s-au putut taia intr-o zi,ce au facut politistii din comuna Belis ? Pai ce au facut fostii politisti o spune foarte clar aceea doamna care a fost intervievata.La sedintele care aveau loc la Politia Oras Huedin cu ocazia convocarilor  cu sefii de post,lucratorii de la post raportau cateva dosare cu infractiuni silvice si in rest pauza cand acolo se puteau intocmi zeci si sute de dosare penale pentru infractiuni silvice,dar cine sa le intocmeasca cand fostii politisti erau una cu hotii de lemne,erau luni din an in care acest Post de Politie Belis nu raportau nici o infractiune silvica,iar daca  aveau ceva de raportat erau doar cateva dosare penale cand de fapt puteau fi cu mult mai multe dosare penale.Mai mult de atata ce au facut ofiterii de le Politia Oras Huedin care raspundeau de zona rurala,respectiv de Posturile de Poliei arondate.Pe cand au venit in zona actualii politisti din Belis si Marisel dezastrul deja era gata,iar acum acestia se lupta cu mai marii hotilor din zona avand loc in zona Belis chiar si altercatii intre politistii din zona si hotii de lemne din zona.

Tudor

14.03.2018 19:10

tot asistatul mintal care stă cu mâna întinsă la primar, sau fură cot la cot cu el, are impresia că poate emite judecăți de valoare în comentarii puerile. fundul primarului nu e pe acest site, caută-l acasă cât mai stă pe acolo și nu-l mută pe la Gherla.

Adauga comentariu