VIDEO EXCLUSIV! Monica Iacob Ridzi va fi eliberata din inchisoare. Decizia poate fi atacata

UPDATE 15:00

Monica Iacob Ridzi va fi eliberata. Cererea de eliberare conditionata a fost admisa de completul de judecata de la Judecatoria Gherla. Decizia nu este definitiva. Ea poate fi contestata in termen de 3 zile. 

La sedinta de azi dimineata, Monica Iacob Ridzi a izbucnit in plans in fata instantei cand a vorbit despre copiii sai. "Crucea pe care o duc ma apasa tot mai greu", a spus fostul ministru in fata judecatorului. Ziar de Cluj va arata in exclusivitate imagini video. 

Iata ce a declarat astazi, fostul Ministru, Monica Iacob Ridzi, in fata instantei, la Judecatoria Gherla. 

"M-am rugat la Dumnezeu in fiecare zi sa pot sa ajung in fata dvs, sa cer eliberarea conditionata (...) A fost o perioada extrem de dificila. Numai Dumnezeu stie ce este in sufletul meu si cred ca situatia mea este una aparte si rogrespectuos si Onorata Instanta si reprezentantul Parchetului sa aiba in vedere toate aspectele relevante in prezenta cauza. Mi-e greu sa va descriu in cuvinte cat de mult sufera cei doi copii. Fetita mea avea 1 an si 4 luni in momentul condamnarii mele. In prezent are 4 ani si 2 luni si ma roaga in fiecare zi sa merg acasa. Refuza sa mearga la gradinita in lipsa mea. Scuzati-mi emotiile, dar sunt om, am sentimente, sunt mama si ma emotionez profund de cate ori ma gandesc la copiii mei. (...) Lasarea mea in detentie si orice zi in plus in care voi fi despartita de copiii mei nu face decat sa agraveze atat situatia medicala a celor doi copii minori, cat si situatia mea. Va rog respectuos sa admiteti propunerea Comisiei de Eliberare Conditionata in ceea ce ma prive!  Avand in vedere ca am respectat toate conditiile impuse de lege pentru a beneficia de eliberare conditionata, inainte de a intra in vigoare LEgea 169/2017, lege care ofera cele 6 zile considerate ca executate pentru fiecare 30 de zile executate in conditii necorespunzatoare. Va rog sa ma credeti ca sunt momente in care simt ca ma prabusesc", a spus Monica Iacob Rizdi izbucnind in plans. 

Dupa terminarea sedintei de judecata, Monica Iacob Ridzi a fost condusa spre duba care a dus-o inapoi in Cluj-Napoca, la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla, unde sunt detinute femeile. Fostul ministru asteapta sa vada daca va fi eliberat conditionat. Mai multe, cititi aici

Comentarii

nelu

27.10.2017 13:41

"Lasarea mea in detentie si orice zi in plus in care voi fi despartita de copiii mei nu face decat sa agraveze atat situatia medicala a celor doi copii minori, cat si situatia mea."care situatie medicala? oamenii astia nu au rusine.. sunt in stare sa spuna orice...Cercetarea penala a fost declansata in urma anchetei publicate de Gazeta Sporturilor in 16 iunie 2009, potrivit careia festivitatile organizate de Ministerul Tineretului si Sporturilor cu ocazia Zilei Tineretului (2 Mai 2009), care au avut un buget de circa 600.000 de euro, au fost incredintate fara licitatie unor companii private.Mai mult, cerera de oferta privind organizarea evenimentelor a fost trimisa de catre MTS catre trei firme, din care doua (Artisan Consulting SRL si Compania de Publicitate Mark SRL) aveau actionari comuni si sediul in acelasi apartament. Potrivit mass media, onorariile formatiilor care au concertat in cadrul evenimentului sau costurile scenelor utilizate au fost mult supraevaluate.

Gica

27.10.2017 17:12

In sfarsit! Era si timpul sa iasa din inchisoare. Copiii ei vor fi foarte bucurosi sa revina acasa. Este nevinovata si scapa de aceasta grea incercare a vietii. Doamne ajuta!

Marcela

27.10.2017 17:33

Doamne ajuta... O veste excelenta... Va asteptam acasa in Valea Jiului... Copiii au nevoie de mama lor acasa...

Razvan

27.10.2017 18:15

NU merita sa iasa din inchisoare.     rent a car bucuresti

telectualu

27.10.2017 22:18

copii copii copiiidar macar recunoste public ca a sifonat bani pt succesurile elenelor? deacord, familia e imp, copii sunt devastati si ea ca si mama. putem intelege astea, in definitiv suntem oameni toti. dar o spovedanie publica nu ne spune printre lacrimi?

Adauga comentariu