VIDEO Emil Boc, atac grosolan la adresa presei! Primarul, supărat pe ziarele care nu-l SLUJESC: „Ce prostie! Ce poate fi mai prost de atât? Unde dracu ați citit asta?”

Emil Boc e în largul lui doar atunci când se află în fața unui microfon prietenos sau când primește întrebări aprobate de partid în prealabil. În momentul în care se află pus în fața unei dezbateri, Boc își dă jos haina de profesor universitar și se încalță cu ghetele de cosaș de Răchițele. 

A fost și cazul emisiunii de astăzi de la Napoca FM, când, întrebat fiind cum e cu măririle de taxe și impozite la nivel local (așa cum Ziar de Cluj a relatat AICI: Primăria pregătește majorări pentru taxele și impozitele locale din 2020. Clujeni, căutați-vă prin buzunare ) Boc a avut o ieșire necontrolată la adresa presei libere, presă neaservită lui și partidului său. 

Concret, Boc a măturat pe jos cu stiripesurse.ro (publicație extrem de relevantă la nivel național, cu 400.000 de unici pe zi) dar și cu „alte surse” pe care le-a trimis „să mai citească, să mai învețe”. Așadar, jurnalistul care nu pupă ghiului bulibașei Boc e aruncat la gunoi instant. 

„Ce prostie! Ce poate să fie mai prost, unde dracu ai citit asta? Vedeți ce citiți, că sunteți virusat. Vă rog să vă mai verificați sursele, sau să le spuneți să mai citească, să mai învețe”, a transmis, ușor isteric, primarul.

 

 

Adauga comentariu