VIDEO Emanuel Ungureanu, noi dezvăluiri incendiare despre mafia din sistemul medical: "Rețeaua de trafic de organe este acoperită de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj"

Deputatul USR Emanuel Ungureanu susține că procurorii clujeni aveau cunoștință despre traficul de organe; mai grav, închideau ochii, protejau dumnezeii medicali și aplicau dubla măsură. Denunțătorul medicului Mihai Lucan rostește nume grele de procurori de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj care îl protejau pe celebrul chirurg Mihai Lucan și care au dispus neînceperea urmării penale, după ce brașoveanul Iulian Iacob s-a autodenunțat. 

Emanuel Ungureanu s-a filmat miercuri la Curtea de Apel Cluj, pe treptele instituției, de unde a dezvăluit lucruri șocante despre activitatea procurorilor.

"Iulian Iacob se denunță că i se trafichează rinichiul, mai aduce încă doi români, iar la sfârșitul cercetărilor, deși vorbim despre documente foarte grave care îl incriminează pe Lucan, se dă neînceperea urmării penale, atenție, de către Teodora Molnar și ulterior de către un domn Foitoș. Ce scrie în rezoluție, uimitor? Scrie că nu s-a putut dovedi că acei rinichi au fost traficați în ICUTR pentru că nu s-au mai găsit foile de observație, cu toate că medicația se putea găsi foarte ușor la Casa de Asigurări.

Cu toate că în dispoziția procurorului Molnar apare un document prin care comisarul Marin Cornelia trebuia să facă investigație la IML, cu toate că sunt medici care vorbesc că i-au cărat pe acei italieni în mașinile lor. Deci, vorbim despre trei români care recunosc că și-au vândut rinichiul pe bani, Emil Sabo care este parte din rețea, Lucan al patrulea, medici și asistente din acea instituție, dovezi zdrobitoare, vorbim despre o rețea de trafic internațional și statul român nu face nimic în acest sens. Statul român nu face nimic nici în aceste zile. Sunt mai puțin grave aceste fapte ca cele care s-au petrecut la Revoluție sau la Mineriadă? Nu vă interesează dacă avem o justiție cu adevărat liberă, dacă avem procurori care își fac datoria?”, a afirmat deputatul USR în mesajul transmis clujenilor și românilor de pretutindeni, cu prilejul Micii Uniri.

Vedeți aici mesajul integral transmis de denunțătorul medicului Mihai Lucan.

De asemenea, Ziar de Cluj a intrat în posesia unor documente emise de procurorii-paravan ai medicului Mihai Lucan. Dovezi zdrobitoare arată că Lucan era încurajat de oamenii legii să facă trafic de organe.

Adauga comentariu