Video - După ce Primăria a desființat trecerea de pietoni din capătul străzii Horea, pietonii au transformat întreaga intersecție a Pieței Gării într-o trecere de pietoni

Comentarii

tnn

12.07.2016 17:12

ADMIN: deci nu cei care au desființat trecerea sunt proști, ci noi care atragem atenția că oamenii vor altfel. Nu cine traverseaza de-amboulea e prost ca-si pune viata in pericol si mai nenoroceste si pe altii, ci noi care aratam acest lucru. Vezi ca esti asistat mintal?

Velu

12.07.2016 19:00

Clujul sta fooarte prost la capitolul sistematizarea circulatiei. Nici macar cele mai simple elemente ale sigurantei circulatiei nu se aplica. Ma refer aici la marcaje de exemplu, la delimitarea benzilor, la sagetile de (pre)selectare a benzilor de circulatie, pentru a sti pe ce banda sa te incadrezi. La Cluj aceste marcaje si sageti de directionare parca sunt vopsite de imbecili, respectiv numai in apropiere de semafor, cand deja nu mai poti sa schimbi banda sau cand prima masina oprita la semafor acopera deja acel marcaj facandu-l inutil! In toate orasele civilizate aceste marcaje sunt aplicate cu zeci sau chiar sute de metri inainte de semafor TOCMAI pentru a se putea (PRE)selecta banda care te intereseaza. La noi, cum ziceam, de aceste marcaje parca se ocupa oligofrenii, As vrea daca se poate sa stim si noi cine din Primarie este responsabil de aplicarea acestor marcaje.

alexa

13.07.2016 09:16

Ar trebuie sa instaleze garduri de 3m in zona aceea, sa nu le mai poata sari nimieni. Cum ar fi, daca nu ne-am mai plange atat si am respecta legea. Parerea mea este ca s-a decongestionat foarte bine traficul in zona, chiar si trecerea de pietoni dinspre statia de autobuze e in plus, foarte simplu poti ajunge pe partea cealalta prin pasaj. Ce aveti cu pasajele, va e lene sa coborati 10 trepte, pentru a ajunge pe partea cealalta in sguranta? Sunt reabilitate, curate, si da, ar trebui si intretinute, in primul rand de autoritati, dar si de cetateni. Sau preferati sa asteptati in soare, pe pista de biciclete, culoare verde a semaforului, poate mai aveti si nenorocul sa va loveasca vreo masina, care pisca culoarea galbena a semaforului. 

Viorel

13.07.2016 11:54

Cum credeti ca s-ar circula daca intreaga zona din fata garii ar fii considerata un sens giratoriu care s-ar inchide prin strada Caragiale (nu ar mai fii posibil virajul la stanga dinspre starda Caii Ferate spre Horea , ci ar tranzita prin fata garii si apoi pe IL Caragiale s-ar continua spre Horea si nu ar mai fii necesar stopul , pentru virajul la stanga atat al tramvaielor cat si al autoturismelor s-ar face fara probleme pe cele 2 benzi noi create).Traversarea ar trebui sa fie facuta doar prin pasaje (chiar si trecerea noua creata in dreptul statiei de troleibuze ar trebui sa fie desfiintata pentru ca stopeaza fluidizarea traficului, iar stationarea taxiurilor eliminata din zona statiei de tremvai spre bl Muncii pentru prin imbarcarea in acel loc este o zona de risc mare in producerea accidentelor)Pacat ca se construiesc pasaje (care apoi nu se utilizeaza din comoditate si din lipsa de respect al legii) si ulterior se fac la suprafata treceri de pietoni (vezi si calea Floresti in zona mag Billa). 

Adauga comentariu