VIDEO - După biciclete și trotinete, trotuarul este folosit și de livratorii pe scuter

Un livrator care se deplasa pe scuter a fost surprins de un pieton în timp ce se deplasa pe contrasens pe trotuarul de pe strada Moților. Cum timpul de livrare redus îi poate aduce un bacșiș mai mare, livratorul a considerat că merită în încalce câteva reguli pentru a ajunge mai repede la destinație. 

”Îl remarcasem că traversase Moților pe trecerea de pietoni călare, apoi a continuat calm pe trotuar. Hai că bicicliști și trotiniști văd zilnic dar motocicliști nu prea”, menționează autorul filmării.

Imaginile au fost postate pe o pagină folosită de șoferii clujeni care au remarcat că nu este un caz izolat, și pe alte străzi din Cluj-Napoca, pietonii trebuie să le fac lor pe trotuar bicicliștilor, trotinetișilor și mai nou și celor care se circulă cu scuterul. 

”Nu ai cu cine.. si pe Emil Isac se circula cu motocicleta, bicicleta si trotineta tot pe trotuar, daor e noua strada, cum sa se uzeze”, potrivit unui alt șofer.

O altă persoană chiar i-a sugerat autorului postării să meargă cu filmarea la poliție pentru ca livratorul să fie sancționat. 

sursa video: Facebook/InfoTraficJudCluj

Adauga comentariu