VIDEO Drogat în Parcul Central. E deja o obișnuință

În cazul în care credeați că Parcul Central din municipiul Cluj-Napoca este locul potrivit pentru jogging ori un spațiu verde adecvat pentru recreere, unde părinții își pot plimba copiii, ei bine, atunci vă înșelați. În parte, Parcul Mare este și un asemenea loc. Dar, vă puteți convinge din imaginile video pe care vi le prezentăm, că aici se pot ”odihni” și tinerii clujeni ceva mai ”prăfuiți”. 

Astfel, parcul pare a fi destinația ideală, locul unde conviețuiesc drogații din oraș cu mămicile care își plimbă copilașii în cărucioare. Din păcate, consumatorii de subsatnțe pishoactive au împânzit spațiul public deja. Aceasta este o imagine care devine ”normalitate”. Am început să ne obișnuim până și cu consumatorii de droguri. 

Autoritățile nu schițează nici un gest hotărât pentru a remedia această problemă de sănătate publică, care comportă riscuri sociale evidente. 

Cu adevărat riscantă este nemijlocita apropiere dintre mămicile cu copii, surprinse în imaginile video de mai jos, și drogatul aflat în stare de amorțeală post-consum. Modul imprevizibil în care poate reacționea acesta este cu adevărat riscant.

Sunt autoritățile în măsură de a sesiza pericolul pe care il reprezintă consumatorii de droguri în spațiul public?

Adauga comentariu