VIDEO Distracție la serviciu. Funcționarii ANAF Cluj stau cu ochii în telefon și ignoră cetățenii care așteaptă la coadă

Din seria ”Primim pe adresa redacției”: Un scurt ”capitol” din ”volumul” mare de muncă al funcționarilor din instituțiile publice. Este vorba despre ANAF Cluj, o instituție unde angajații plătiți din banii publici trag din greu la jug.

”Se intreabă omul de rând de ce e coadă la ANAF Cluj. Trei oameni stăteam la coada, deja de 3 minute, am dat " Bună ziua"....nici un răspuns, și stăm....după (alte) 3 minute de analizat gesticulațiile doamnei funcționar îmi dau seama că ea se distra pe telefon, după care am scos și eu telefonul să filmez, se poate observa din filmare ca tastatura e deoparte, pixul la fel, și pe la finalul filmării cum își pune telefonul deoparte. Cel mai deranjant a fost că doamna din spate în acest timp s-a ridicat de două ori de la masă și a văzut cum stăm la coadă, însă nu a schițat nimic către funcționara preocupată cu telefonul personal. Acești bipezi sunt plătiți din bani publici, dacă ai tupeul să le atragi atenția, te plimbă de-ți vine rău. BRAVO ANAF CLUJ!!!! ”, a scris Tomy H.

Felicităm angajații ANAF Cluj pentru eficiență și competență!

Comentarii

Adrian

09.11.2017 09:08

Trebuie unsi la mustata ca sa faca ceva, nimic nou. Salarii mari, munca putina, pensie mare, orar flexibil. Cine nu si-ar dori sa lucreze la stat ? Chiar si la cea mai tare firma de IT din Cluj ai orar de 8 ore de la 9 pana la 18, ei lucreaza 5 ore si de restul nici dumnezeu nu stie ce fac.

Adauga comentariu