VIDEO Dezastru pe Titulescu! Boc a „fluidizat” traficul, dar șoferii nu mai au unde parca

Toată lumea știe, Emil Boc are o pasiune deosebită pentru „fluidizarea traficului” din Cluj-Napoca. Recent, și-a îndreptat atenția asupra Bulevardului Nicolae Titulescu, unde a trimis la plimbare aproximativ 400 de mașini pentru a face cale liberă autobuzelor.

Desigur, din fața unui microfon prietenos, cel mai tare primar din România a găsit deja soluții  pentru cei care au de suferit (sperăm că nu din categoria metrou în 2040): se vor construi parkinguri, se vor dărâma garaje, toată lumea va avea unde parca.

Cert e că, în acest moment, pe trotuarele de pe bulevardul Nicolae Titulescu, pietonii abia mai au loc pe unde să treacă, ca să nu mai vorbim de situația dezastruoasă din „spatele” blocurilor, unde sute de mașini se înghesuie, asemeni unor șobolani în coștei, să „conviețuiască”.

Interesant e că în alte orașe „înfrățite” cu Clujul, cum e și cazul Timișoarei, primarul Nicolae Robu nu stă la povești cu posesorii de depozite ruginite pentru butoaie de varză denumite garaje.

 

Însă, atunci când membri ai partidului sunt prinși la împărțit de pliante false, iar sondajele nu mai sunt prietenoase, probabil că orice vot contează.

 

 

 

 

Adauga comentariu