VIDEO Deputatul Emanuel Ungureanu, declarații de la fața locului, după momentul descinderii autorităților la casa lui Mihai Lucan : ,,Cred că este cea mai bună veste de Crăciun pentru bolnavii care au fost jefuiți ani de zile”

Singurul parlamentar interesat de mișmașurile și intrigile pe care Mihai Lucan le-a țesut în calitate de “dumnezeu” al Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj, deputatul Emanuel Ungureanu a dat declarații jurnaliștilor NCN și Ziar de Cluj în această dimineață, din fața casei profesorului Mihai Lucan unde au descins procurorii DIICOT. Vestea că medicul Lucan este cercetat de procurorii DIICOT înseamnă un cadou de Crăciun, primit mai devreme, pentru deputatul USR și pentru bolnavii pe care i-a reprezentat în fața Ministrului Sănătății, Florian Bodog, în luna martie a acestui an.

,,Cred că este cea mai bună veste de Crăciun pentru bolnavii care au fost jefuiți ani de zile, trimiși de la Institul de Urologie din Cluj către o clinică privată printr-un sistem sofisticat la care au fost complici cei de la Casa de Asigurări Cluj, medici din Institutul de Urologie, procurori, judecători, oameni care au creat statul paralel. Oamenii fără bani erau jefuiți, întrebați prima dată când veneau la Institut nu ce îi doare, ci unde lucrează. Acest jaf a fost oprit astăzi de procurorii DIICOT București pe care îi felicit”, a declarat Emanuel Ungureanu. 

Adauga comentariu