VIDEO: Dan Barna i-a înfipt un cuţit în spate lui Dacian Cioloş la mitingul de la Cluj-Napoca: „Să vorbiţi cu prietenii din armată cu care nu aţi mai vorbit de 20 de ani”...

Hahahahahahaha, ce înseamnă să fii hipster şi să nu prea ai proprietatea cuvintelor pe care le azvârli de pe scenă în urechile celor care stau să te asculte ca în nişte tomberoane! Dan Barna, pe scenă la mitingul din Cluj-Napoca al Alianţei USR-PLUS, scapă un porumbel în contextul unei cereri masive de mobilizare la votul pentru europarlamentare şi pomeneşte despre sunarea colegilor de armată ai auditoriului.

„Să vorbiţi cu prietenii din armată cu care nu aţi mai vorbit de 20 de ani”...

Să ceri o astfel de mobilizare la vot în contextul în care Dacian Cioloş REFUZĂ să îşi aducă aminte unde a făcut armata? Deşi mărturiseşte că, în tinereţeai ante-decembristă, păzea poarta Doinei Cornea şi o urmărea prin pieţele şi pe la statuile Clujului să nu cumva să împrăştie manifeste contra regimului comunist... Să-şi sune prietenii, securiştii întâmplători din viaţa lui, cei care i-au tot netezit drumul în carieră?

No comment!

Adauga comentariu