VIDEO cu IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL DEOSEBIT: Momentul crimei din Turda surprins pe camera de supraveghere a localului

În data de 12 august, de la câteva pahare băute la o terasă a unui local din municipiul Turda, s-a ajuns la o bătaie soră cu moartea. Doi amici de pahar s-au luat la pumni în urma unui conflict spontan, iar unul dintre aceștia a fost găsit mort a doua zi dimineața, lângă terasă. Camera de supraveghere a localului a surprins momentul altercației și al crimei. ATENȚIE, urmează imagini cu un puternic impact emoțional:

“La data de 12 august, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au identificat și depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Turda, bănuit de comiterea infracțiunii de omor.

Conform probatoriului administrat, la data de 11 august a.c., în jurul orei 22:40, cel în cauză, aflându-se pe terasa unui local public de pe raza municipiului Turda, pe fondul unui conflict spontan ar fi agresat un bărbat. În urma loviturilor, victima - un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Turda, a rămas în stare de inconștiență la sol.

A doua zi, bărbatul agresat a fost găsit decedat în apropierea localului respectiv. Trupul acestuia a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Agresorul a fost reținut 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de omor, iar magistrații au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unității de parchet competente.

Adauga comentariu