VIDEO Cristian Pomohaci în Hollywood și Las Vegas. Pedofilul și-a cumpărat o stea pe ”Walk of Fame”

Nici în filmele de comedie nu vezi așa ceva! În timp ce judecătorii stabileau un nou termen în care este acuzat de evaziune fiscală, Cristian Pomohaci a lipsit de la proces pentru că s-a dus să vadă… America! Curtea de Apel Târgu Mureș judecă pe 23 octombrie apelul în dosarul penal în care acesta a semna un acord de recunoaștere a vinovăției, dar în legătură cu care s-a răzgândit parțial. 

Citește și: 

Celebrul preot ortodox Cristian Pomohaci a presat un MINOR sa accepte sa aiba cu el relatii HOMOSEXUALE: "Facem sex, te plătesc pentru sex! Arata-mi <ciocanul>! Ii spalat <ciocanul>?"

IMORAL și ILEGAL – Cristian Pomohaci, fost preot, cercetat pentru acte sexuale cu minori, este naș de botez, împreună cu o măicuță, pentru mai mulți copii din toată țara

EXCLUSIV: Pomohaci, imagini cu el la varsta de 19 ani predicand la o nunta ca membru al SECTEI Oastea Domnului, inainte de Revolutie! Ce tanar era!

Fostul preot Cristian Pomohaci, condamnat pentru evaziune fiscală după ce și-a recunoscut vina

De la Moșuni a ajuns la Hollywood, unde s-a plimbat pe ”Walk of Fame” și a imortalizat hotelul despre care se spune că e bântuit de stafia celebrei actrițe Marilyn Monroe, potrivit starpopular.ro.

Cristian Pomohaci s-a arătat profund dezamăgit de americani, afimrând că peste tot miroase a stupefiante. Totuși, a avut parte și de câteva momente de fericire. Pentru 10 dolari, achitați de una dintre cele două prietene cu care a mers în America, preotul s-a ales cu propria stea pe ”Walk of Fame”.

Cristian Pomohaci are propria stea la Hollywood

Totuși, nu la fel de impresionat a fost de emblema Hollywood: „E un deal sec, plin de chineji sau de tatuati cum e domnisoara asta sau domnisor ca nu-mi dau seama ce e. Daca ar vedea oamenii astia tara noastra n-ar mai pleca niciodata din Romania. Nu este tara mai frumoasa ca a noastra. Toti vin aici dupa American dreams, dar multumiti-I lui Dumnezeu pentru tara noastra”, a mărturisit Cristian Pomohaci într-un live pe Facebook.

 

Adauga comentariu