VIDEO Clujenii se revoltă după ce au aflat că Centura Metropolitană va trece prin curtea lor! „Să vină Boc aici să locuiască el lângă autostradă! O rușine!”

Centura Metropolitană, mega-proiectul de suflet al lui Emil Boc, va avea 38 de kilometri și va lega Gilăul de Apahida. Pe lângă faptul că va tăia pădurea Făget în două, autostrada va masacra oaza de liniște de pe strada Colinei din Mănăștur.

Sute de oameni, care și-au cumpărat apartamente pe Colinei tocmai pentru că acolo exista sălbăticie și liniște, riscă să se trezească cu o „autostradă” la o aruncătură de băț de blocurile lor. 

Pentru a nu exista dubii, Emil Boc și-a prezentat deja punctul de vedere. O aroganță clasică marca Emil Boc. „Normal că se vor tăia copacii să se facă centura, pe unde vreți să se facă? Peste brazi?”, a răbufnit Boc, evident supărat că cineva s-a gândit să-i conteste modul divin de a gândi. 

Locuitorii din Mănăștur nu suportă aroganța primăriei, nu înțeleg de ce nu au fost consultați și au dat asigurări că vor începe o serie de proteste. Atunci când primarul împarte orașul între cetățeni de mâna a doua și privilegiați ai sistemului, rezultatul nu poate fi decât unul singur pentru administrația locală: eșecul total. 

Puteți vedea reacțiile oamenilor în materialul VIDEO de mai jos: 

 

 


Adauga comentariu