VIDEO Circ la Tribunalul Cluj. Doi părinți divorțați s-au certat pentru copil

Doi clujeni, a căror identitate nu a fost făcută publică, s-au certat ca la ușa cortului pe holurile Tribunalului Cluj. Mărul discordiei a fost chiar fetița celor doi. Conform unui material Clujust.ro, bărbatul era foarte recalcitrant și ar fi început scandalul pentru că fosta soție, care câștigase custodia copilului, nu i-a dat fetița de Crăciun, așa cum era prevăzut în programul de vizite.

Cei doi s-au prezentat la Tribunal în apelul prin care tatăl luptă să câștige custodia. Pe holul Tribunalului, foștii soți au început să  se acuze reciproc și să se certe. Femeia i-a reproșat tatălui copilului că tergiversează cauza. După torentul de cuvinte grele au urmat și țipete, mai mult, ambii părinți trag la un moment dat de fetiță ca de un sac de cartofi.  

,,Am fost șocat că doi părinți se pot comporta așa, de parcă copilul e un obiect. Tatăl părea mai recalcitrant și era însoțit de un prieten și o doamnă. Prietenul lui făcea cea mai mare gălăgie. Se uita lumea la ei ca la urs. A intervenit un jandarm pentru a-i calma și o grefieră le-a făcut observație că nu poate lucra din cauza gălăgiei”, a declarat un martor la incident pentru Clujust.ro

Deoarece conflictul a escaladat, o grefieră a ieșit din birou și le-a cerut celor doi să înceteze.

Cearta s-a oprit pentru câteva minute, cât timp grupul s-a mutat câțiva metri mai încolo, apoi cei doi părinți au început, din nou, să își arunce cuvinte grele. Speriată, fetița a izbucnit în plâns și a fost calmată foarte greu de mamă. 

Clujust.ro a prezentat imaginile și a făcut public cazul pentru a trage un semnal de alarmă. Părinții aflați în situații similare ar trebui să se gândească la binele și interesul copilului. 

Comentarii

Alin

17.01.2018 11:20

Clar trebuie tras un semnal de alarma! Copilul plange si ei tot continua sa se certe... tipic tatal nu inceteaza din comentarii si nu prea il vad sa vorbeasca sau sa linisteasca copilul. Inteleg idea ca exista tensiuni intre parinti insa se vede clar ca tatal vrea doar sa ii faca ei rau dar de copil nu prea ii pasa. Trist si cazuri de genul sunt destule.

Maria

23.01.2018 14:44

Raman uimita ce se intampla in fata unui copil .

luca

17.01.2018 21:14

ma mir ca n-au custodie comuna, mai rar se da acuma custodia unuia dintre parinti

Adauga comentariu