VIDEO - Ciprian Martin, polițist la Rutieră, fărădelegi pe Facebook. Agentul a pus in 2017 pe internet imagini interzise cu un șofer beat, lucru ilegal. Se mai fac controale psiho in IPJ Cluj? Astia sunt oamenii LEGII, hartuitori de profesie pe net?

Agentul de politie rutiera Ciprian Martin are mari probleme de self control, sentimentul dominatiei si abuzul de functie fiind doua semne care ar trebui sa ii ingrijoreze pe sefii sai. E vorba si de "incidentul" de miercuri seara cand, fara niciun drept si niciun motiv, intrebandu-l pe soferul masinii NCN, televiziunea nationala de stiri cu sediul la Cluj, a cui e vehiculul si auzind ca apartine jurnalistului Liviu Alexa, Ciprian Martin l-a amendat si mai tare pe soferul masinii. Dar e vorba si de comportamentul IN GENERAL al acestui politist cu accese de justitiar de mucava, care se razbuna pe cetateni folosindu-se de uniforma sa si de un tupeu incredibil.


Agentul de poliție rutiera Ciprian Martin si-a depasit grav in 2017 atribuțiile de serviciu după ce a prins gustul Facebook-ului.

Asta e Ciprian Martin, politai la Rutiera din Cluj care hartuieste cetateni. De ce? Pentru ca are Pu LAMA Re, conform propriului sau tricou.

 

A avut de la cine invata, mentorul sau, fostul colonel Sorin Iovu Rusu, actualmente pensionat, "opera" si el sub anonimat, desi era activ la sefia biroului Rutier, dandu-si cu parerea in diverse spete si spunand cum i-ar aresta el pe cetateni (ninonino!). 

Martin Agentul de la Poliția Rutieră Cluj și-a făcut două conturi personale pe rețeaua de socializare și un grup. Nu ar fi de condamnat dacă el, omul legii, s-ar fi rezumat la socializări normale.
 

Ciprian Martin avea două conturi pe Facebook și un grup - TAMPONARI Cluj-Napoca #AN -  în care, aparent, oamenii ar trebui să posteze tamponări. Pe fiecare cont, agentul a avut o activitate intensă postand imagini de tot felul.

Aici, ditamai politistul ne arata ca o are mare.

 

Ciprian Martin e greu de tot. Da sfaturi ca un om mare pulimii despre tot felul de chestii. E secondat de mentorul sau Sorin Iovu Rusu, pe atunci politist activ la Rutiera si mentorul sau. Care comenta si el sub anonimat tot soiul de aberatii.

Iata si dovada ca grupul a fost creat chiar de politistul Ciprian Martin.

 

Hartuirea unui cetatean, fiindca Martin o are mare

 

De la sfaturi si consultanta, agentul clujean de politie Ciprian Martin a trecut la hartuire in martie 2017.

Postarea de atunci a agentului este un filmuleț cu un șofer beat depistat în trafic. Mai intai, informatia aparuse in buletinul IPJ. Știrea cu șoferul beat a ajuns în e-mailurile presei, în mod oficial, de la Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, în data de 7 martie 2017. Iată ce se spunea oficial despre subiect și mai jos imaginile video postate de agent în mod ilegal.

La câteva ore de la comunicatul oficial al IPJ Cluj, Ciprian Martin a publicat pe grupul administrat de el imagini cu șoferul beat. În comentariile de la postare, agentul dă și detalii despre identitatea acestuia și alcoolemia avută.


 

Acesta este si filmul postat de Martin.

 

Confirmarea faptului că cele două pagini și grupul de Facebook sunt ale lui Ciprian Martin vine de la colegii săi. O parte din ei, cu care am vorbit, știau de activitatea omului legii pe Facebook, iar o altă parte din ei sunt prieteni cu acesta pe rețeaua de socializare și fac schimburi de comentarii amicale.

Încă o dovadă în plus că Martin administrează acel grup este și faptul că unul dintre conturile sale au dispărut după ce în IPJ Cluj s-a declanșat ancheta. Plus că imaginile video cu bărbatul beat au fost șterse, dar noi le-am salvat la timp.Polițistul pare să le spună prietenilor virtuali și unde se află cu radarul. Într-o postare pe una dintre paginile sale de Facebook, Martin ilustrează cu o fotografie locația în care se află cu radarul. În imagine se poate vedea că fotografia este făcută din interiorul mașinii de poliție.Același polițist Martin, se arată extrem de sever când alții încalcă legea. Potrivit EVZ.ro, în 22 mai 2014, Andrei Gajzago a fost amendat pentru că a traversat strada George Barițiu din Cluj Napoca, pe la trecerea de pietoni, pe o bicicletă și nu pe lângă ea. Clujeanul a postat procesul verbal pe pagina sa de facebook, făcând și un mic comentariu, legat de suma cu care a fost amendat și anume 510 de lei. "510 lei (150 USD - 120 euro) amendă pentru că am trecut strada pe la trecerea de pietoni, pe bicicletă, într-o ţară unde salariu minim este de aproximativ 300 USD".

În procesul verbal de contravenţie, agentul Ciprian Martin a menţionat că Andrei Gajzago "în calitate de biciclist a traversat trecerea pentru pietoni deplasându-se pe bicicletă". În consecinţă, agentul vigilent a trecut la întocmirea procesului verbal şi stabilirea amenzii 510 lei.

 

Ciprian Martin insa nu se poate abtine. E dependent de injurii pe Facebook. La postarea Ziar de Cluj care a publicat fotografii venite de la CETATENI care au pozat o ilegalitate a unor politisti de la Rutiera, agentul Martin intervine de pe contul anonim, care nu mai e anonim de acum, caci v-am demonstrat ca el sta pitit acolo, si considera ca articolul e "o mizerie".

E alaturi de el si pensionarul senilizat Sorin Iovu Rus, care acum nu se mai ascunde dupa pseudonimul SSO SOSO ca atunci cand era ofiter activ de politie. Dobitocul de Iovu avea accese hitleriste chiar cand era activ, dupa cum se poate observa si mai jos, in captura facuta de noi in martie 2017:

Caci Iovu abia in septembrie s-a pensionat. E acelasi sef de Rutiera care sustine ca nu stia cu ce se ocupa cei 12 politisti clujeni de la Rutiera trimisi in judecata in 2014 pentru luare de mita.

 

Il intrebam, asadar, pe domnul comandant Mircea Rusu, recent numit prin concurs legitim la sefia IPJ Cluj: acestea sunt standardele institutiei, cele ale domnului Martin? Este normal comportamentul sau de acum 2 ani? Cum a fost el sanctionat? Cum s-a terminat ancheta, daca a fost una?

Controale psiho se mai fac in IPJ Cluj, domnule comandant? Adica, no, daca dupa un articol inofensiv de la Ziar de Cluj, un intreg departament de politie se mobilizeaza sa i-o "traga" unui ziarist, ne gandim ca poate nu ar strica si un control... abuzul de functie are resorturi psihologice...

 

Adauga comentariu