VIDEO Chef de chef la sediul Audi din Cluj. Vecinii exasperați au sunat la poliție toată noaptea, dar autoritățile ridică din umeri

"Pă sistem." Cam așa se poate descrie noaptea de sâmbătă spre duminică prin care au trecut clujenii de pe strada Mihai Românul. "Vecinul" lor, reprezentanța cunoscutei mărci Audi, s-a decis să închirieze spațiul unei firme care se ocupă cu organizarea de petreceri private și evenimente exclusiviste.

Oaspeții au descins în cartierul rezidențial cu atitudinea și așteptările de atmosferă a la Untold. Pentru că, de ce nu? Dacă în centrul Clujului se poate, atunci și aici, printre case și blocuri, ar trebui să fie OK, nu? Ei bine, nu. Un vecin exasperat de muzica data la maximum mult după 2 noaptea, a sunat la poliția sectorului 3, care a intervenit și i-a amendat pe gălăgioși cu...500 de lei. Și cam atât. Că mai mult, susțin reprezentanții poliției contactați de NCN, nu prea au ce să le facă petrecăreților. La cum a fost promovat evenimentul pe rețelele de socializare (vezi foto mai jos), 500 de lei pentru mușterii Chouette (așa se numește firma care a închiriat spațiul de la Audi) e șpaga la coafor sau de valet ca să le tragă mașina la scară după sindrofie. Nestingheriți și "distruși financiar", petrecăreții a continuat până-n zori, spre disperarea bieților oameni, care și-ar fi dorit să se odihnească după o săptămână de muncă. Așa că omul ne-a trimis la redacție clipul video filmat cu propiul telefon, iar noi am pus întrebări celor implicați. 

Cam așa arată o sindrofie Chouette. Foto: Facebook/Chouette 

Reprezentant Audi: "Clar că o să avem o discuție cu organizatorii"

Contactați de NCN, reprezentanții Autoworld au precizat că evenimentul nu era organizat de firma lor, ci ei au subînchiriat spațiul unei firme de evenimente. "Noi am închiriat spațiul către Chouette. Sunt evenimente private, care se desfășoară o dată pe lună în locații diferite. Practic, noi avem contract de închiriere cu această firmă și le-am pus la dispoziție spațiul", a declarat Sebastian Savu, directorul de marketing Autoworld. "E clar că vom avea o discuție cu organizatorii referitor la zgomot și referitor la tot ce s-a întâmplat", a adăugat acesta. 

 

Cum se spune bumți-bumți pe franțuzește?

La o scurtă căutare pe social media, Chouette este genul acela de firmă care organizează petreceri fițoase pentru oamenii în căutare de validare și reasigurare că banii compensează pentru altfel de lipsuri. Evenimentele lor sunt promovate, în mare măsură, cu postări în limba franceză, de parcă am fi cel puțin la Trocadero din Paris. Nici evenimentul de aseară nu a fost mai prejos, el fiind promovat în limba lui Voltaire cu "locație secretă". Puteți să-i întrebați pe vecinii Audi Cluj cât de bine s-a ținut secretul. Dar sunt șanse mari ca aceștia să nu vă mai audă întrebările, după cheful de pomină al "hailaifului" clujean de aseară. Am încercat să-i întrebăm și noi pe cei de la Chouette despre hărmălaia pe care au făcut-o aseară, dar ne-au rugat să le trimitem întrebările pe mail (în română, slavă Cerului!). Evident că nu am mai auzit nimic de la ei până la publicarea materialului. Apropo, cum se spune bumți-bumți pe franțuzește? Dar bun simț?

*****************

Aveti imagini exclusive cu incidentul doar pe Ziar de Cluj!

Nota: NCN TV iti ofera 200 de lei pentru fiecare filmulet interesant pe care il faci cu telefonul, fie ca e vorba de accidente, filmari dupa accidente, batai, situatii inedite (oi, capre sau girafe  🙂 in trafic). SINGURA CONDITIE: sa nu il mai dai la alte ziare sau sa il pui la tine pe facebook. Daca ai un filmulet interesant, da-ne SMS sau scrie-ne pe WhatsApp la 0720 00 88 88 si te contactam imediat! Salveaza acest numar in agenda ta telefonica, nu se stie niciodata!

Descarca MUSAI aplicatia Ziar de Cluj ca sa fii mereu la curent cu cele mai tari stiri din oras:

- daca ai Android, da click AICI

- daca ai iPhone, da click AICI

 

Comentarii

geo

23.04.2018 08:17

Iei 500 RON amenda daca faci putin zgomot la bloc, si tot la fel daca organizez a mega petrecere ce se aude peste 7 mari si 7 tari. Legea p*limii.

eu

23.04.2018 08:35

La ce sa te astepti de la o companie care vinde masini la cocolari?

Adauga comentariu