VIDEO Cetățenii din Apahida reclamă depozite ilegale de deșeuri. Poliția Locală Apahida, dezminte

O mașină de mare tonaj a fost surprinsă în timp ce descărcarca deșeuri din construcții pe marginea drumului dintre Apahida și Cojocna. Femeia care ne-a contactat și care a realizat filmarea susține că i s-a părut suspect faptul că respectiva mașină nu avea numere de înmatriculare. 

„Pe drumul dintre Apahida și Cojocna, pe marginea drumului descărca o mașină de mare tonaj deșeuri din construcții. Am oprit să văd despre ce este vorba pentru că era împotmolită. Avea numerele luate și o altă mașină tot de tonaj mare încercau să o scoată de acolo, dar nu au putut. Am sunat la 112 și după vreo jumătate de oră a venit Poliția Locală din Apahida. Între timp mașina care avea numere și pe care am filmat-o a plecat de la fața locului. A venit o altă mașină, apoi au plecat și a rămas mașina împotmolită acolo. Și acum e tot acolo. Am văzut că Poliția a luat ceva date, probabil ale șoferului pentru că mașina era fără numere. Au fost și agresivi, m-au întrebat „Ce vreau?”. E o altă mașină cu aceleași numere, au prelatele puse pe ele, probabil au vrut să descarce în același loc”, a declarat pentru Ziar de Cluj femeie care a realizat filmarea.

Ziar de Cluj a contactat și Poliția Apahida care susține că sesizarea privind depunerea ilegală de deșeuri nu se confirmă, că de fapt respectiva firmă vrea să contruiască pe acel teren o parcare. 

„Nu sunt deșeuri. Acolo e o proprietate privată. Omul își face acolo o parcare. E foarte bine că cetățenii ne anunță, pentru că noi mergem să verificăm. Nu se confirmă depozitarea ilegală de deșeuri”, a declarat polițistul local care a răspuns la sesizarea venită din partea femeii.

În continuare însă rămâne întrebare, dacă nu au nimic de ascuns și tot ce fac e legal, de ce mașina care descărca acele deșeuri sau materiale nu avea numere de înmatriculare, dar și de ce au devenit agresivi în momentul când au relizat că sunt filmați. 

Cetățeanul care a făcut sesiarea la 112 a declarat că va face sesizare și la Garda de Mediu, poate că ei vor ajunge la un alt rezultat decât Poliția Locală Apahida. 

 

Adauga comentariu