VIDEO - Bătaie în vestiarul lui CFR Cluj după eliminarea din play-off-ul Europa League. Șumudică și staff-ul său au fost demiși

Frustrările acumulate în campania europeană au erupt la finalul disputei cu Steaua Roșie Belgrad. O altercație generală a avut loc în zona vestiarelor, mai mulți oameni de la CFR Cluj fiind implicați.

Pe imaginile surprinse de o persoană din tabăra sârbilor se aud lovituri puternice, înjurături și o voce care încearcă să facă pace: „Vă rog, nu vă mai loviți!”, potrivit gsp.ro

În cadrul emisiunii GSP Live, moderatorul Costin Ștucan a oferit detalii șocante venite dinspre surse apropiate de club. Conform acestora, Neluțu Varga și-ar fi trimis bodyguarzii să îi bată pe președintele Marian Copilu și pe juristul Ioan Ivașcu, iar jucătorii ar fi sărit să îi apere pe oficiali. 

În încăierare, Denis Ciobotariu ar fi primit un pumn în față de la un bodyguard. În plus, antrenamentul stabilit de Marius Șumudică în această dimineață, la ora 11:00, a fost mutat de patronul Neluțu Varga la ora 17:00.

CFR Cluj s-a despărțit de președintele Marian Copilu, dar și de antrenorul Marius Șumudică și de întregul său staff tehnic.

Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.

 

Adauga comentariu