VIDEO Bătaie între galeriile de fotbal, înaintea meciului U Cluj-FC Petrolul Ploiești. Un tânăr a ajuns în spital

În această după-amiază, înainte de meciul U Cluj-Petrolul, suporterii celor două echipe s-au luat la bătaie cu scaune în Piața Muzeului. Altercația s-a soldat cu sânge.

Totul a pornit de la o halbă de bere aruncată la nervi. Martorii spun că în Piață se aflau 40 de suporteri ai FC Petrolul și consumau bere la o terasă. La un moment dat, un grup de fani ai ,,șepcilor roșii” a sosit în zonă și a căutat mese libere.

În acel moment, unul dintre tinerii care stăteau la masă a aruncat cu o halbă de bere înspre un perete. După impact, o bucată de sticlă a ricoșat în mâna unui suporter U Cluj. Victima, în vârstă de 25 de ani, s-a ales cu o tăietură urâtă. Imediat, spiritele s-au încins atât de tare încât la fața locului au intervenit echipaje de jandarmi care au despărțit cele două tabere folosind gaze. Ulterior, oamenii legii i-au escortat pe suporteri spre stadion, iar tânărul rănit a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii clujeni fac acum investigații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident și pentru luarea măsurilor legale.

Meciul între cele două echipe de fotbal a început fără alte incidente la ora 18:00 pe stadionul ,,Cluj Arena”.

 

 

Comentarii

Gabriel

23.09.2018 21:09

Nu este adevarat. Eram la o masa la app 20 metri de cei de la Petrolul. Ultrasii de la U au venit in fuga dinspre strada Emile Zola pentru a-i ataca.
Nu a contat ca in piata erau si copii, a fost importanta doar "agenda" animalelor bipede din galerie. Acesta este unul dintre acele momente cand spun clar ca nu avem legi suficient de ferme. Trebuiau rezolvati, mai ales dupa ce au dat si in jandarmi...

dacopatul

23.09.2018 21:45

Fotbal=sportul gloatelor

Adauga comentariu