VIDEO Bătaie între galeriile de fotbal, înaintea meciului U Cluj-FC Petrolul Ploiești. Un tânăr a ajuns în spital

În această după-amiază, înainte de meciul U Cluj-Petrolul, suporterii celor două echipe s-au luat la bătaie cu scaune în Piața Muzeului. Altercația s-a soldat cu sânge.

Totul a pornit de la o halbă de bere aruncată la nervi. Martorii spun că în Piață se aflau 40 de suporteri ai FC Petrolul și consumau bere la o terasă. La un moment dat, un grup de fani ai ,,șepcilor roșii” a sosit în zonă și a căutat mese libere.

În acel moment, unul dintre tinerii care stăteau la masă a aruncat cu o halbă de bere înspre un perete. După impact, o bucată de sticlă a ricoșat în mâna unui suporter U Cluj. Victima, în vârstă de 25 de ani, s-a ales cu o tăietură urâtă. Imediat, spiritele s-au încins atât de tare încât la fața locului au intervenit echipaje de jandarmi care au despărțit cele două tabere folosind gaze. Ulterior, oamenii legii i-au escortat pe suporteri spre stadion, iar tânărul rănit a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii clujeni fac acum investigații pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident și pentru luarea măsurilor legale.

Meciul între cele două echipe de fotbal a început fără alte incidente la ora 18:00 pe stadionul ,,Cluj Arena”.

 

 

Adauga comentariu